ATENTAT PARIS. Eagles of Death Metal, nou concert după atacul terorist asupra Bataclan

La mai puțin de o lună de la atacul terorist din 13 noiembrie de la Paris, formația Eagles of Death Metal va susține, duminică, la Paris, un concert alături de trupa irlandeză U2. Cele două formații vor susține un moment special în memoria victimelor atentatelor teroriste, informează loudwire.com

În momentul producerii atacului terorist, trupa U2 se afla în Paris, urmând să susțină două concert, pe 14 și 15 noiembrie, însă în urma atacurilor soldate cu 130 de morți, aceștia au reprogramat concertele.

Trupa U2 și-a oferit sprijinul membrilor trupei Eagles of Death Metal la acel moment, cumpărându-le telefoane, pentru a putea comunica și punându-le la dispoziție un avion personal.

Trupa Eagles of Death metal a fost fondată în 1990, în Palm Desert, SUA. Aceștia au lansat în luna octombrie cel mai recent album al său, "Zipper Down", și este formată din șase muzicieni, care au scăpat cu nevătămați în urma atacurilor. Cu toate acestea, un membru din staff-ul trupei, managerul Nick Alexander a fost ucis în atac.

Concertul susținut de trupa U2 si Eagles of Death metal va avea loc la Accorhotels Arena Bercy și va fi filmat și difuzat în aceeași zi de postul de televiziune HBO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel