"Atârni doar pe la evenimente, că te cheamă lumea moca". Cătălin Botezatu, nervos, la un concurs de frumusețe: "Vai mama lor! M-am săturat"

Sursa foto: Facebook Cătălin Botezatu
Sursa foto: Facebook Cătălin Botezatu

Aflat în juriul unui concurs de frumusețe, Cătălin Botezatu a răbufnit în culise.

Întrebat ce-l enervează cel mai mult, Cătălin Botezatu a recunoscut cu sinceritate: "Prostia, amatorismul și oamenii care mă copiază!”. 

"Tu, de fapt, atârni doar pe la evenimente, că te cheamă lumea moca"

 "Eu nu zic să nu te inspiri, mă bucur, sunt onorat că inspir tineri creatori, dar să copiezi muzica mot a mot, să copiezi o colecție pe care eu am făcut-o anul tecut... - tu o faci imediat și, culmea, știind că vii cu mine pe același catwalk la un festival. Să vii cu muzica aia, cu colecția aia la fel - bine, la fel nu e, că era ceva rău, rău. Dar, uite îți dau un exemplu, eu a făcut Animal Instinct, am prezentat la Monaco, la Festivalul de la Monaco, apoi la un festival la Cluj. 

A venit la acest festival, la Cluj, cu aceeași linie. Toată lumea spunea "dar ce e prezentarea lui Botezatu?". Ca și coafuri, niște mizerii pe cap, bineînțeles. E ok, fă ceva, dar încearcă să nu mai copiezi! Am făcut eu White, colectia aia white dedicată Greciei, a făcut și persoana respectivă niște prostii de flori pe cap. Băi, dacă vrei, vino să vorbim, să-ți dau un sfat, dar nu mai face așa ceva. Te mai dai și mare când tu nu ești. Tu, de fapt, atârni doar pe la petreceri și pe la evenimente că te cheamă lumea moca. Asta mă enervează cel mai tare! 

Bine, s-a întâmplat și la alte creatoare mai mari, care i-au rugat pe alți domni să le dea muzica mot a mot din alte prezentări. Și s-au dus la așa zise săptămâni ale modei la Milano, niște făcături, niște șuse, și mi-au folosit muzica cap-coadă, ceea ce m-a deranjat. Dj-ul de la Fashion TV știe asta, pentru că el a făcut muzica și l-am certat, eu spus lucrurilor pe nume”, a spus Cătălin Botezatu, pentru unica.ro.

"Am zis să menajez, dar m-am săturat!"

"Da, au de învățat, îi și ajut pentru că am promovat de-a lungul timpului foarte mulți creatori, am avut sub aripa mea și au lucrat la mine, și le-am dat de lucru, și le-am permis în fabricile mele să-și realizeze colecții. Am lansat, repet, mulți creatori pe orbită și i-am ajutat. Chiar și la festivalurile mari eu îmi ajut toți colegii, dar ăia care mai și copiază, mai stau și cu nasul pe sus și se mai cred și designeri, vai mama lor! (…) M-am săturat! Am zis să menajez, dar m-am săturat!”, a mai spus designerul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel