Atac violent într-o comună gălăţeană. Trei bărbaţi, arestaţi

Trei bărbaţi dintr-o comună gălăţeană au fost arestaţi sub acuzaţia de tentativă de omor, după ce în urmă cu două seri ar fi atacat un consătean într-un bar. 

Trei bărbați din Liești au fost arestați sub acuzațiile de tentativă de omor calificat și tulburarea ordinii și liniștii publice. Doi dintre ei sunt trimiși în judecată, într-un alt dosar penal, tot pentru infracțiuni contra vieții, fiind lăsați în libertate de instanță, în acel caz.

Bărbatul atacat, în stare gravă 

Miercuri seară, cei trei arestați au mers într-un bar din Liești, unde se afla victima, un bărbat din localitate, cu care aveau un conflict mai vechi. Cei trei agresori l-au trântit la pământ pe consăteanul lor și l-au lovit cu picioarele în cap până l-au băgat în comă. Bărbatul bătut are un traumatism cranio-cerebral foarte grav, cu pronostic rezervat în privința șanselor de supraviețuire. A fost solicitată intervenția elicopterului SMURD pentru transportarea sa la spital. Medicii legiști au stabilit că loviturile primite i-au pus viața în pericol și, dacă va supraviețui, va avea nevoie de cel puțin 90 zile de îngrijiri medicale.

În caz, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați mai cercetează încă o persoană despre care au probe că a participat la violențe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel