Atac cu toporul pe moșia lui Gigi Nețoiu. Reacția Poliției

Fotografie creată de Markus Spiske, de la Pexels
Fotografie creată de Markus Spiske, de la Pexels

A fost scandal pe moșia afaceristului Gigi Nețoiu din comuna Cetate, județul Dolj, iar un bărbat s-ar fi năpustit asupra paznicilor cu toporul. 

A fost scandal pe moșia lui Gigi Nețoiu, fostul acționar al echipei Dinamo. "E o problemă mai veche cu aceste clanuri. Nimeni nu ia nicio măsură.", a spus Gigi Nețoiu într-o intervenție la România TV, duminică după-amiază. 

"Are 300 de capre și a băgat caprele, de mai multe ori, în vii. Eu am cumpărat niște vii împreună cu Cristi Borcea și cu Pițurcă, 30 de hectare. Au furat stâlpii. Ieri au fost prinși din nou cu caprele în vie. A fost Poliția, dar nu s-a luat nicio măsură. Azi, s-au dus și l-au găsit din nou.", a povestit afaceristul, făcând referire la un bărbat al cărui fiu "a venit cu toporul". 

La mijloc ar fi fost și amenințări cu moartea la adresa paznicilor. "Dacă nu punea mâna să devieze toporul, era mort acum (n.red. un paznic)". "Eu am aproape 50 de angajați, s-au adunat toți", a precizat Gigi Nețoiu. 

Un paznic, angajat al lui Gigi Nețoiu, a spus la România TV că, după un scandal cu ciobanul care era cu animalele, "el a început să ne amenințe, să ne înjure...". "După care, am plecat și ne-am dus la o casă a lui Gigi Nețoiu. După câteva zeci de minute, am zis să plecăm spre hotel. Pe drum, ne-am întâlnit cu băiatul, care s-a dat jos din mașină cu toporul. Eu m-am oprit să vorbesc cu el", a mai spus el. 

Dosar penal după incident  

Inspectorul principal Cristi Grigorescu a intervenit și a declarat că polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Cetate "au fost sesizați cu privire la un conflict care ar fi avut loc în extravilanul comunei Cetate. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului. Starea conflictuală a fost aplanată de către polițiști, iar în urma celor constatate, colegii mei au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe, amenințare și distrugere."

Urmeaza ca, în funcție de cercetările desfășurate în această cauză, să fie propusă o soluție legală prin unitate de parchet competentă, a menționat inspectorul principal Cristi Grigorescu. 

VEZI ȘI: Un bărbat s-a căsătorit cu femeia care l-a atacat cu un topor în casă, înainte de condamnare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel