Atac armat într-un club din Florida-VIDEO

Un atac armat într-un club de noapte din Florida s-a soldat,luni dimineață, cu cel puțin doi morți și până la 16 răniți, relatează DPA și EFE.

Poliția confirmă moartea a două persoane și rănirea altor 14-16 oameni în incidentul armat care s-a produs în parcarea clubului de noapte. Într-o declarație de presă, poliția a anunțat că unele persoane au suferit răni ușoare, iar altele au fost rănite grav. Totodată, poliția încearcă să stabilească motivele atacului armat.

Incidentul s-a produs în 'Club Blu' din Fort Myers, relatează postul WBBH asociat NBC, citând surse din poliție. Potrivit poliției, cel puțin trei persoane au fost reținute, conform Reuters.

[citeste si]

Potrivit postului local WINK, o petrecere pentru adolescenți era în desfășurare când au început focurile de armă. Martori aflați la fața locului au spus că au auzit până la 30 de focuri de armă.

Incidentul armat din Fort Myers se produce la o lună după masacrul dintr-un club de noapte pentru homosexuali din Orlando, Florida, când un bărbat a împușcat mortal 49 de oameni în cel mai sângeros atac de acest gen din istoria SUA. (Agerpres)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel