Astrolog, despre Firea: Nu este întâmplător!

Rodica Mitu / 20 noi 2018 / 10:52 Salveaza PDF Comentarii
Gabriela Firea
Descriere foto: Gabriela Firea

„Anul 2018 pentru Gabriela Firea avea să fie unul al încercărilor din toate punctele de vedere şi pe toate planurile”, susține astrologul Ioan Burculeț.

„Pierderea popularităţii şi efectele Lunii afectate în astrogramă pentru intervalul aprilie 2018 final de lună martie 2019 aveau să îi aducă tot ceea ce punea în evidenţă imaginea, legătura cu trecutul, defăimările şi acuzaţiile până la excluderea ei din partidul pe care îl reprezenta. Toate scandalurile de imagine în care a fost implicată şi stările afectivo-emoţionale, aveau să marcheze un an astrologic greoi prin care practic destinul ei avea să o aducă faţă în faţă cu problemele manifestate din trecut şi care, aici şi acum, încep să îşi pună amprenta până la final de an 2018 dar şi în primul trimestru al anului 2019”, a precizat Ioan Burculeț.

„Nu este întâmplător faptul că modul de manifestare şi circumstanţele din exterior aveau să se evidenţieze în tot acest interval”, a mai spus acesta, potrivit wowbiz.ro. „În plan astrologic, începând din luna iunie, s-au manifestat pentru ea aceste aspecte pe care nu avea cum să le evite şi care îi vor aduce în cele din urmă, oricât ar încerca să se evidenţieze, pierderea de imagine şi tendinţa de abandon specifică în anumite circumstanţe existenţiale nativilor din constelaţia Rac”, conform astrologului.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25