Aspazia Cojocaru: ameninţările cu moartea au venit dintr-o parte a clasei politice

Judecătoarea CCR, Aspazia Cojocaru, a declarat că a primit ameninţări din partea oamenilor "dintr-o parte a clasei politice". Cojocaru a spus că aceste ameninţări vin din partea unor oameni care nu doreau să piardă lupta pentru referendum. Judecătoarea CCR a reclamat că a primit o ameninţare cu moartea chiar înainte ca CCR să dea aviz favorabil pentru suspendarea lui Băsescu

"Sunt interese mari în spate ale unor oameni care nu vor să piardă. Cei care au procedat în felul în care au făcut-o ...Hmmm!... Ştiau că încalcă legea, dar nu s-au gândit că pot fi opriţi. Iată că în ţara asta există instituţii şi oameni care-și fac datoria şi apără legea".

Întrebată dacă ştie cine s-a aflat la baza acţiunii de ameninţare cu moartea, judecătoarea a precizat:"Din informaţiile pe care le am, cunosc că ameninţările cu moartea au venit dintr-o parte a clasei politice”.

Laura Codruţa Kovesi a explicat că a fost identificată imprimanta pe care au fost tipărite documentele trimise ameninţările la sediul CCR  "A fost identificată imprimanta pe care s-au tipărit documentele respective. Este vorba de plicul care a fost imprimat şi care a fost trimis la CCR. Plicul a fost imprimat în altă parte", a precizat procurorul general.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel