Ar putea ajunge PSD-ul lui Grindeanu pe locul 4? Iată cifrele

Sorin Grindeanu, întrebat dacă la europarlamentare PSD şi PNL ar putea merge împreună, a insistat în refuzul unui nou USL.

”Cele mai importante alegeri sunt primele, a spus Sorin Grindeanu la Prima tv. Primele sunt europarlamentarele. Din punctul meu de vedere, PSD trebuie să meargă separat de PNL. Tragem linie şi ne facem strategia pentru locale, generale, prezidenţiale. Să vedem fiecare dintre noi ce face””.

În cazul organizației PSD Timiș putem risca un pronostic, privind la rezultatele ultimelor două rânduri de alegeri. La europarlamentare, în 2019, PSD-ul lui Grindeanu a luat 11,3%, plasându-se pe locul trei, după USR (39%) și PNL (23%).

La alegerile generale din 2020, PSD a crescut până la 19 procente, dar a rămas tot pe locul al treilea, după USR (29%) și PNL (24,8%).

Aflat la guvernare, în criză, cu încă o iarnă de război energetic, cu austeritate, cu PNRR-ul dus pe copcă, cu scandaluri de la Crevedia la Vama Veche…nu văd ce ar putea merge rău, împiedicând PSD Timiș să cucerească locul al treilea și în 2024?

Deși… odată cu apariția partidului AUR, organizația lui Sorin Grindeanu se poate gândi că și locul patru e unul onorabil, ca să ajungi ministrul Transporturilor într-o coaliție cu PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel