Apropiat al lui Băsescu rupe tăcerea: Coldea te-a avertizat! L-ai paradit și pe el

Traian Băsescu
Traian Băsescu

Traian Băsescu este puternic atacat de un apropiat al său, decis să dea cărțile pe față despre ce ar fi făcut fostul președinte. 

”Tot cu silă am văzut că la lansarea candidaților la europarlamentare a partidului, la a cărui construcție am muncit și eu, te-ai milogit la cei prezenti în sală să te ajute să mai câștigi încă 20.000 de euro pe lună la Bruxelles.

Pentru asta îmi doresc ca oamenii să voteze în cunoștință de cauză și să vadă cine este de fapt adevăratul Traian Băsescu. Traian Băsescu-PARADITORUL, Traian Băsescu-coruptul și Traian Băsescu-imoralul.

Astăzi, Traian Băsescu-paraditorul!

Cum ai petrecut Paștele, domn președinte, ajuns senator?

Frumos, nu?

(...)

Pe Mircea Gutău l-ai executat fără milă, deși omul acesta ca mulți alții, ți-au adus zeci de mii de voturi să ieși președinte, doar pentru că ai fost informat că ar fi făcut niște afirmații despre tine (nu intru în amănunte). Mai mult de atât, n-ai avut omenia să o primești pe nevasta lui în audiență, doar să îți explice ororile prin care trece în arest!

Cu toate astea, mai ai nesimțirea și tupeul, după ce ai construit tot sistemul opresiv, să ne vorbești de "drepturile omului".

Asta explică-le oamenilor când le mai cerșești votul ca să te cari la Bruxelles la bătrânețe pe 20.000 de euro!

Am văzut aseară și declarația lui Cristoiu în care spune că ai fost trădat de SRI... Total neadevărat! Coldea te-a avertizat din timp și ți-a și propus să îl salveze pe fratele tău, dar pentru un scenariu cinic ce vizau alegerile prezidențiale, unde ai vrut printr-o emoție să alegi Justiția în detrimentul fratelui tău, l-ai paradit și pe el! Pentru ca ai vrut sa fi jucator inca o data ! Calculele nu ți-au ieșit pentru prezidențiale pentru ca într-adevăr SRI te-a trădat, nefăcând jocul de a-l scoate din cursa pe Iohannis cu dosarul de incompatibilitate. Astfel, istoria a intrat pe alt curs, nu cel dictat de tine!

Va urma...

P.S: vreau să îți reamintesc de vizita mea la Cotroceni, când ai aflat că am niște documente care vizau un important lider politic m-ai rugat să ți le aduc pentru a-l paradi. Din fericire pentru el nu ai mai reușit, deși după ce am plecat eu ai chemat-o pe Codruța. Ori nu ai mai avut timp, ori se săturase și Codruța de paradelile tale!” a scris Radu Cristescu, fost lider al PMP, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel