Apariţie neobişnuită la MTV VMA 2012!

Apariţie neobişnuită la MTV VMA 2012!
Apariţie neobişnuită la MTV VMA 2012!

Cântăreaţă foarte îndrăgită, cu foarte mult sex-appeal reuşeşte să îşi uimească fanii la fiecare apariţie publică. MTV VMA 2012 a fost o bună ocazie pentru o schimbare radicală de look prin care a reuşit să şocheze. Este vorba de Rihanna, o personalitate excentrică şi plină de viaţă.

Autor: Cosmin Bidileci

De-a lungul carierei artistice, Rihanna a încercat blond, negru şi roşu, a experimentat părul întins sau cârlionţat, însă, încă o dată, vedeta a decis că este nevoie de o schimbare, şi una foarte dramatică, scrie Daily Mail.

Rihanna a sosit, joi, la Staples Center din Los Angeles, având părul tuns foarte scurt, în total contrast cu look-ul afişat în ultima perioadă, respectiv un păr foarte lung. Este clar că Rihanna a vrut să surprindă, ţinând cont de faptul că nu şi-a anunţat fanii de pe Twitter, unde este extrem de activă, despre noua schimbare de look. În ultimul timp cântăreaţa s-a afişat cu părul lung, dar a decis să îşi schimbe tunsoarea. Schimbările prin care a tot trecut au determinat-o să facă schimbări şi fizic. Întotdeauna la schimbările de look pe care le+a făcut a fost ajutată de buna ei prietenă, stilistul Ursula Stephen.

"Întotdeauna schimbăm ceva, experimentăm şi ne distrăm cu părul. Asta ne place să facem. Rihanna îşi schimbă look-ul în funcţie de evenimentele la care participă, în funcţie de vestimentaţie sau de cum se simte. Amândouă venim cu idei, întotdeauna colaborăm şi asta este minunat", a declarat Ursula Stephen.

Cantăreaţa din Barbados a avut 6 nominalizări în acest an, reuşind să fie vedeta cu cele mai multe şanse de a caştiga un premiu VMA. Pe lângă această tunsoare care a atras atenţia asupra ei, Rihanna a mai făcut un gest care a fost interpretat de critici ca fiind o împăcare cu fostul său iubit, Chris Brown. Focoasa brunetă l-a îmbrătişat foarte tandru pe artist fiind foarte aproape de el. Gurile rele spun că iubita actuală a lui Breezy a fost foarte deranjată de gestul pe care l-a facut Rihanna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel