Anunțul lui Mihai Bendeac pentru următorul Eurovision

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac

Ca în fiecare an, finala Eurovision vine cu valuri de acuze, controverse și nemulțumiri. După încheierea concursului și aflarea cântărețului care va reprezenta România la Malmö, Mihai Bendeac a recționat și el. Actorul nu a arătat pe nimeni cu degetul, ci a făcut un anunț prin care își exprimă opinia despre concurs.

Eurovision 2013: Ce audiențe a făcut TVR

Mihai Bendeac a postat pe Facebook un mesaj, prin care îşi exprimă printre rânduri dezaprobarea și dezamăgirea față de tot ce a ajuns să însemne Eurovision-ul pentru România.

„Gata! Mi-am luat inima în dinţi! La anul, nu concurez la Eurovision! Şi, fiind un om profesionist, am să-mi pregătesc din timp şi temeinic neparticiparea! :)”, a scris actorul pe Facebook.

An de an, la finele selecţiei naţionale a Eurovision apar concurenţi nemulţumiţi. De această dată a venit rândul Luminiţei Anghel să îl critice pe unul dintre juraţi pentru că nu i-a dat nici măcar un punct.

Eurovision 2013: Scandal între Luminița Anghel și un jurat

Cezar Florin Ouatu (33 de ani), alintat „The Voice” (n.r. - „Vocea”), a câştigat finala Eurovision România 2013, sâmbătă seara, după ce a obţinut cele mai multe puncte în urma cumulării votului publicului şi al juriului. Cezar va reprezenta România la Malmö, Suedia, la concursul Eurovision de anul acesta, care va avea loc pe 18 mai. Piesa lui, „It's My Life”, compusă de Cristian Faur, a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor (9.774, dintr-un total de 42.567).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel