Antonia si Selly, vânzători la tarabă pentru o zi. Selly: Poate am mai mult succes la pensionari

Antonia şi Şelly la piaţă - captură video
Antonia şi Şelly la piaţă - captură video

Antonia şi Şelly, deja vedete arhicunoscute în mediul online şi nu numai, au hotărât să îmbrace şorţul de pieţar şi să vândă legume şi fructe la tarabă în Bucureşti. Mare le-a fost surpinderea să descopere că românii mai în vârstă nici nu aveau habar cine sunt.

Deși ar putea părea greu de crezut, există persoane care nu o recunosc pe Antonia și nu au nici cea mai mică idee cine este. Dovada? În clipul video de mai jos!

Antonia a purtat un batic, a adoptat o atitudine de vânzătoare cu experiență și a încercat să vândă oamenilor cartofi, ardei, ceapă şi altele. Selly a fost foarte dezamăgit să constate că tinerii nu l-au recunoscut, așadar i-a spus Antoniei, pe un ton glumeț: „Nici eu nu mai sunt cum eram pe vremea 5GANG. Mă reprofilez. Poate am mai mult succes la pensionari". Așa cum era de așteptat, Antonia a interacționat și cu fanii care au recunoscut-o imediat, în ciuda faptului că purta un batic pe cap și haine cu care să nu iasă în evidență.

Selly și Antonia s-au bucurat de ziua pe care au petrecut-o împreună și au avut ocazia să interacționeze și cu vânzătorii din preajmă, care i-au ajutat așa cum au putut mai bine. Atunci când au rămas fără rest și nu au știut cum să se descurce, ei i-au sfătuit imediat să ceară mărunt vecinilor in preajmă și le-au explicat că așa stau lucrurile în piață.

Nu este prima dată când vloggerul face un astfel de conținut. Alături de Theo Rose, Selly a fost gunoier pentru o zi și alături de Dorian Popa a spălat geamuri la înălțime. ”Vezi tu, că să vinzi în piață nu e ca un job unde tu primești un salariu fix. E un business. Adică tu vii cu o cantitate de marfă, practic plătești pentru marfa aia și după trebuie să reușești să o vinzi. Dacă nu o vinzi, ieși în pierdere. Atunci e și componenta asta de risc”, a povestit Selly.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel