Andrei Pleșu laudă noua alianță D.A, formată de MRU și Pavelescu

Scriitorul Andrei Pleșu nu înțelege de ce au apărut atât de mulți detractori ai alianței proaspăt formate de Mihai Răzvan Ungureanu (FC) și Aurelian Pavelescu (PNȚCD). Fostul consilier prezidențial găsește inițiativa reînființării coaliției un ”început plauzibil”, ”o șansă de reușită”.

”Nu ştiu de ce mai toată lumea s-a grăbit să bombăne. Ca şi cum ne-am plictisit de noutăţi, ca şi cum pe piaţa noastră politică avem tot ce ne trebuie şi e inutil să ne mai gîndim la combinaţii şi experimente noi”, scrie Andrei Pleșu pe blogul său de pe adevarul.ro.
Scriitorul susține că cei doi membri fondatori, Mihai Răzvan Ungureanu și Aurelian Pavelescu au folosit o argumentație solidă în lansarea proiectului lor politic și analizează reacțiile a trei oameni politici: Vasile Blaga, Eugen Nicolaescu și Crin Antonescu.
”Nu pricep această reacţie prompt negativă faţă de o încercare nouă, chiar dacă 'eroii' ei nu sunt chiar nişte 'noutăţi' pe scena noastră publică. Nu spunem mereu că ne-am săturat de vechile coterii? Că vrem o schimbare? Că ne trebuie o formaţiune de dreapta consolidată şi eficientă? Atunci de ce ne irită un asemenea proiect?”, mai scrie dl. Pleșu.
Mihai Răzvan Ungureanu este, în viziunea scriitorului, un om politic de perspectivă, ce are destulă experiență, energie și inițiativă pentru a deveni o alternativă a oamenilor dezamăgiți politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel