Cristina Ich e numită ”Câh”. După ce a putut spune, e comparată cu Buhnici: ”Băi, dar mirosul… Phai de capul meu”. ”Deja nu mai lucra niciun brand cu ea, oricum”

Facebook: Cristina Ich
Facebook: Cristina Ich

Cristina Ich (numită, mai nou, de internauţi "Cristina Câh") a făcut mai multe mărturisiri controversate despre imigranţi. România s-a inflamat din nou iar Andrei Leonte a luat şi el poziţie.

Cristina Ich s-a remarcat în lumea mondenă graţie frumuseții sale. Mulți au numit-o Angelina Jolie de România, iar, la scurt timp de la aparițiile sale, a început să aibă comunități impresionante pe rețelele de socializare. Ea este urmărită de peste 800.000 de oameni pe Instagram și, de curând, a reintrat în atenţia publicului cu o declarație cel puţin controversată care a făcut valuri pe internet. Ea a vorbit despre imigranții întâlniți de aceasta recent. ”Mirosul: phai de capul meu. La plecare a fost cu sarmale și cârnați. Acum este mult mai rău. Îmi era super milă de ei. Nici nu vreau să mă gândesc. Lăsați așa. E ok”, a afirmat aceasta, potrivit ştiripesurse.ro.

Fumoasa moldoveancă a ajuns şi în trecut în tabloide după ce a apărut la brațul lui Alex Pițurcă. Cei doi au un băiețel și formează unul din cele mai frumoase cupluri de la noi, deși nu au dus lipsă de probleme diverse de-a lungul timpului, conform mărturiilor vedetei. "Influensăriţa" a pus internetul pe jar de mai multe ori. Dar iată că acum, poate mult prea repede după ”scandalul vergeturilor”, a adus şi ea în prim-plan un subiect sensibil: imigranții. Partenera lui Pițurcă a dat de înțeles că românii sar în ajutor multora, deși chiar ei înșiși au foarte multe nevoi. Mai mult, ea a susținut că sunt foarte mulți imigranți în țara noastră în aceste momente, dar lucrul care a deranjat-o de curând a fost mirosul lăsat la plecare de unii dintre ei. Este vorba despre câțiva indivizi care ar fi din Pakistan. Unii dintre internauți și-au adus imediat aminte de derapajul avut de George Buhnici recent.

"Destul de mulți imigranți la noi în țară în acest moment. Dar nu-i problemă (…) la câți bani avem, îi ținem și pe alții. Băi dar mirosul… Phai de capul meu. La plecare a fost cu sarmale și cârnați. Acum este mult mai rău. Cred că erau din Pakistan (imigranții- n.red.). Îmi era super milă de ei, pentru că își căutau cartelă și erau total debusolați. Îmi era milă, da’… nu-i niciun avantaj că intră atâția imigranți la noi în țară, pentru că o să se piardă locurile de muncă ale românilor, pentru că mâna de lucru este mai ieftin (sic!)…(ăăă) Nici nu vreau să mă gândesc. Lăsați așa. E ok", a transmis Cristina Ich pe Instagram, în două clipuri pe care le-a postat la Story.

Luată la rost de Andrei Leonte

În următorul story, Cristina a continuat gluma și a precizat că nu folosește absorbante, în perioada menstruației. „Nu folosesc tampoane, sunt alergică. Cumpăr niște chestii de bumbac special de la Madisson (care, de fapt, sunt pentru demachiat) și le pun pe post de scutec. Dar nu orice bumbac, cotton silk. În caz de vă înteresa și asta”, a spus ea. În acest context, replicile femeii l-au deranjat pe Andrei Leonte, care a ajuns să o compare inclusiv cu George Buhnici- personajul momentului din ultima săptămână. Amintim că fostul prezentator de la PRO TV a vorbit despre felul în care trebuie să arate, în accepțiunea lui, femeile care merg la mare. Între timp, și-a cerut scuze.

Andrei Leonte consideră că Ich ar trebui să își ceară scuze, lucru pe care știe că nu îl va face, dat fiind faptul că nu se află la prima abatere. Ulterior, a precizat că nu se pot lua măsuri în cazul ei, așa cum s-a întâmplat în ceea ce-l privește pe Buhnici, căci Cristina Ich nu mai are clienți, scrie Click. „Spre deosebire de Buhnici, Cristina Ich nici măcar n-o să aibă motive să își ceară scuze peste câteva zile. Pentru că deja nu mai lucra niciun brand cu ea, oricum”, a declarat Andrei Leonte.

Citeşte şi Cristina Ich, mesaje discriminatorii la adresa imigranților: Băi dar mirosul…Phai de capul meu. La plecare a fost cu sarmale și cârnați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel