Andreea Marin REVINE la TV. Mircea Radu: V-ați săturat de mocofani și derbedei, de mediocrități agresive?

Andreea Marin revine în televiziune. Anunțul a fost făcut de Mircea Radu.

Andreea Marin revine în televiziune. "Zâna cea Bună" va prezenta o emisiune la TVR, post unde în trecut a realizat show-ul “Surprize, surprize”. Anunțul a fost făcut de Mircea Radu, consilierul președintelui TVR.

"O situație de genul win-win e una în care câștigă ambele părți. În cazul în care Televiziunea Română și Andreea Marin semnează un contract, e deja win-win-win. Ce câștigă TVR? Un om care știe meserie. O persoană cu notorietate bună, cu forță, cu capacitate uriașă de muncă. TVR mai primește o gură de oxigen după hemoragia de oameni mulți și buni pe care i-a pierdut în anii trecuți. Ce câștigă Andreea Marin? O televiziune națională. O platformă mediatică cu un potențial enorm, încă neexploatată la adevărata valoare. Al treilea win este al telespectatorilor.

V-ați săturat de freak show-uri cu oameni care pendulează între vulgaritate și țicneală, de mocofani și derbedei, de fake-uri delirante, de personagii care nu știu să facă nimic altceva decât să apară la televizor, de mediocrități agresive, de vorbăraie într-una și fără rost? V-ați săturat, da?… Ok, atunci uitați-vă la emisia Andreei Marin. În curând, la TVR.", a scris Mircea Radu pe pagina sa de Facebook.

La scurt timp și Andreea Marin a scris o postare pe Facebook. 

"Mă întorc acasă.", a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Într-un interviu pentru Unica.ro, Andreea Marin a dezvăluit detalii despre emisiunea pe care o va prezenta la TVR.

"Eu aleg să fac un program TV pe care să-l poată urmări orice om, de orice vârstă, alături de familie, cu șansa de a fi inspirat, încântat, motivat, de a afla ceva nou ce l-ar putea ajuta în mod concret în propria viață. Deci nu audiența cu orice preț e propunerea mea. Ci bucuria de a trăi frumos și demn, de a găsi împreună căi spre a evolua, spre binele nostru.", a spus Andreea Marin.

O situație de genul win-win e una în care câștigă ambele părți. În cazul în care Televiziunea Română și Andreea Marin...

Publicată de Mircea Radu pe Luni, 21 septembrie 2020

Ma întorc... acasă!

Publicată de Andreea Marin pe Luni, 21 septembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel