Andreea Esca neagă faptul că ar părăsi trustul PRO

esca
esca

Zvonul potrivit căruia Andreea Esca ar părăsi trustul din Pache Protopopescu,  a fost infirmat de vedeta PRO TV  printr-un mesaj postat pe Facebook.

"Tocmai am citit pe nişte bloguri că Adrian Sârbu, Costi Mocanu, Felix Draghici şi eu vom lucra la o altă televiziune. Ştiam că păcălelile se fac de 1 Aprilie, nu de 1 Decembrie, aşa că daca a fost cumva o glumă, a fost una proastă! Singurul loc în care mă voi vedea în curand cu domnii mai sus menţionaţi este petrecerea de sărbătorire a 17 ani de PRO TV, de pe 1 Decembrie!”, a scris vedeta ProTv pe contul persoanl de Facebook.

În cursul zilei de miercuri, pe câteva bloguri a apărut informația potrivit căreia "colosul media Time Warner Inc. a preluat pachetul majoritar de acţiuni la PRO TV SA şi urmează schimbări majore la toate nivelurile de conducere. Boss-ul Adrian Sârbu se refugiază sub aripa generoasă a firmei RCS-RDS: discuţiile ultrasecrete cu Zoltan Teszari s-au purtat la Praga şi Budapesta. Sârbu va fi co-partener şi va manageria toate produsele media ale acesteia în România, Ungaria şi Slovacia.

 În curând, RCS-RDS se va extinde în alte două ţări. Se preconizează astfel crearea celui mai mare trust media din Europa Centrală şi de Est. Costi Mocanu, fost director general la PRO TV SA, va conduce divizia media RCS-RDS din România, iar "aghiotantul" său dintotdeauna, Felix Drăghici, va superviza întreaga activitate a canalelor Digisport. Nume grele şi personal competent din toate departamentele PRO îşi vor urma mentorii" scria ziuanews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel