Andreea Berecleanu, după moartea Cristinei Țopescu: Am simțit un cuțit înfipt în inimă. Nu am declarat nimic!

Andreea Berecleanu a vorbit despre momentele prin care a trecut, după ce a aflat că prietena ei, Cristina Țopescu, a încetat din viață. Prezentatoare tv a lansat un mesaj pentru jurnaliști.

"Acum o săptămână, vestea a căzut ca un trăznet. Peste noi toţi, eu însă am simţit un cuţit înfipt în inimă. Durerea pierderii Cristinei a fost devastatoare. Suferinţa dispariţiei unui om fundamental bun, educat, calin, luptător, o femeie care privea cu încredere în viitor, credea în oameni şi preţuia prieteniile. Un om corect şi generos. Săptămâna trecută i-am fost alături pe ultimul drum, dar şi mai important este că i-am fost alături mamei ei", a scris Andreea berecleanu pe Facebook.

"Nu am declarat nimic"

"Nu am declarat nimic, presa era inundată de informaţii de tip cancan, pe care Cristina le detestă. Ca orice jurnalist care se respectă. Şi nimic adevărat. Sau amănunte pe care ea nu le-ar fi vrut niciodată expuse public. În locul jurnaliştilor şi în memoria ei, pentru că mulţi am avut ce învăţa de la ea, aş fi difuzat toate interviurile ei cu personalităţi. Şi un necrolog, atât. Aşa se face în presa internaţională, e normal să fii civilizat, mai ales în astfel de momente", a mai scris prezentatoarea tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel