Andreea Berecleanu, critici după un mesaj postat în memoria lui Dinu Patriciu

Andreea Berecleanu a avut ocazia să-l cunoască personal pe Dinu Patriciu şi povesteşte cu drag şi respect despre omul de afaceri.

VEZI ȘI: DEZAMĂGIRE pe scena politică: Băsescu s-a dezis de toți cei ca mine

După ce a postat miercuri seară un mesaj emoționant în memoria omului de afaceri, a doua zi prezentatoarea TV a primit pe pagina sa de Facebook un val de critici.

"Postarea mea de aseară a stârnit multe comentarii. Eu am așternut niște gânduri, în mod civilizat, pe contul meu de Facebook. Nu așteptam like-uri, așa cum nu așteptam nici drepturi la replică, ci doar aduceri aminte (pentru cei care l-au cunoscut și apreciat). Avalanșa de critici neargumentate, de păreri, de frustrări, de injurii, nu au ce căuta pe această pagină și NU în memoria unui om care nu se mai află printre noi.

De această dată nu le voi șterge! Îi invit pe cei care se recunosc în postările personale anonime, să capete curajul asumării celor scrise. Să citească cu voce tare ce au scris și să vadă cum le sună! Să-și ceară iertare că sunt plini de venin! Să învețe de la cei care au făcut închisoare în vremuri demult uitate și care au știut să-și ierte torționarii! Să învețe de la eroii din '89! Pentru cei care semnează fără nume și prenume, o să-l rog pe Dinu Patriciu să deseneze Țara Urii! România e prea frumoasă pentru oameni atât de urâți la suflet! Le mulțumesc celor care știu să-și spună părerea civilizat", a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

VEZI ȘI: Andreea Berecleanu, cuvinte emoționante despre Dinu Patriciu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel