Andra, la Revelion. Viceprimarul Ionuț Apostu: Buzoienii meritau așa ceva!

Ionuț Apostu, viceprimarul Buzăului, a reacționat după ce s-a lansat o dezbatere întreagă despre Andra și Revelionul de la Buzău.

"Un oraș trebuie să trăiască! Am observat atent întreaga dezbatere si zbatere legate de problema "Andra". Vreau să vă spun două lucruri:

1. Andra nu a concertat niciodată la Buzău, niciodată! Meritau cred că și buzoienii fără posibilități materiale pentru un bilet la concert să o vadă. Și spun asta ca unul care a stat în Primărie până la 2.00 pentru că părinții cu copii s-au călcat efectiv în picioare să facă poze cu Andra. Și au făcut cred că toți.

2. Buzăul a avut un buget de 65 milioane de euro din care 1 la sută (unu) s-a dus pe evenimente gen "distracție" cum spune analiza USR, restul pe educație, infrastructură, 10 milioane de euro pe investiții și multe alte proiecte. În esență, pentru dezvoltarea orașului.

Faptul ca 10.000 de oameni din strada l-au aplaudat pe domnul primar și a fost cel mai de succes Revelion de după 1989 nu mai are rost să comentez eu, ci sunt părerile buzoienilor lansate in spațiul public! A devenit deja istorie concertul susținut de Johann Strauss Ensemble care a făcut istorie la Buzău! Nu asta era scopul evenimentelor oferite buzoienilor în perioada Sărbatorilor de Iarnă! Ci să arătăm că și la Buzău se fac lucruri frumoase. Așa cum a fost uimit un român din diaspora care mi-a scris pe Facebook după vizualizarea filmării Târgului de Crăciun din Turnul Palatului Comunal ca nu s-ar fi astepat niciodată la așa ceva de la un oraș din sud, credea ca este undeva în Ardeal.

Nu, dragi prieteni, și Buzăul poate să facă lucruri mărețe. Trebuie doar să vrei si să crezi că se poate!

Un oras trebuie sa trăiască: are nevoie de infrastructură, educație, sănătate, transport, cultură, dar si de evenimente prin care să ne descrețim frunțile și să renunțăm la ura care a cuprins societatea românească. Da, eu iubesc Buzăul, iubesc buzoienii, iubesc frumosul și asta cred că trebuie sa avem în suflet toți în acest AN Centenar 2018", a spus Ionuț Apostu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel