Anca Constantinescu, despre Monica Iacob Ridzi: Plătește pentru dorința acerbă de a ajunge foarte repede foarte sus

Anca Constantinescu, fost parlamentar PDL, a declarat, duminică, la România TV, că Monica Iacob Ridzi plătește acum pentru "tinerețea dânsei, pentru dorința acerbă de a ajunge foarte repede foarte sus și pentru lipsa de experiență".

Numele Elenei Băsescu, mezina fostului președinte Traian Băsescu, apare în dosarul în care a fost condamnată Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului. Unul dintre avocații celor inculpați în acest dosar ar fi susținut în fața magistraților ICCJ că beneficiile organizării Zilei Tineretului 2 Mai ar fi fost pentru Elena Băsescu, care se pregătea pentru campania pentru alegerile europarlamentare, potrivit România TV. În schimb, Monica Iacob Ridzi, în ultimul cuvânt, a precizat că acestea sunt declarații fanteziste și că din cauza naivității sale a ajuns să piardă pe plan politic, dar și pe plan sentimental. 

Referitor la acest subiect, Anca Constantinescu, în prezent membru PDL, a fost întrebată telefonic dacă i se pare că Monica Iacob Ridzi plătește în acest moment, deși de pe urma faptelor sale a avut altcineva de câștigat.

"Eu nu știu dacă este chiar așa. Doamna plătește acum pentru tinerețea dânsei, pentru dorința acerbă de a ajunge foarte repede foarte sus și pentru lipsa de experiență", a declarat fostul parlamentar PDL.

Monica Iacob Ridzi, Jilava: Fiul lui Ridzi, uimit de prezența polițistului

Întrebată dacă Ridzi a făcut niște compromisuri, Anca Constantinescu a răspuns: "Sunt convinsă că a făcut niște compromisuri, fără a i le cere cineva. Așa și-a dorit să iasă în evidență. Eu nu știu dacă a sprijinit sau nu campania doamnei Elena Băsescu pentru europarlamentare, probabil că a făcut acest lucru, a și invitat-o pe d-na Băsescu ca să poată să îi fie evenimentul mult mai bine mediatizat. Sunt convinsă că nu a primit nimic, dacă ar fi fost așa, d-na Ridzi, în situația în care a ajuns, ar fi declarat. Nu s-a discutat niciodată despre această chestiune în cadrul PDL", a mai spus Anca Constantinescu

Fosta deputată PDL a devenit celebră după ce le-a strigat colegilor din Opoziţie "Ciocu mic, că acum noi suntem la Putere".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel