Monica Iacob Ridzi, Jilava: Fiul lui Ridzi, uimit de prezența polițistului

Fiul Monicăi Iacob Ridzi, care a mers sâmbătă împreună cu tatăl său și cu surioara lui în vizită la mama sa la Penitenciarul Spital Jilava, a rămas puțin surprins de ceea ce a văzut acolo. 

Tiberiu Iacob Ridzi, soțul fostului ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi, împreună cu cei doi copii ai lor, au venit să o viziteze pe aceasta la Penitenciarul Spital Jilava.

La plecare, Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani, a povestit pentru România TV, cum a decurs vizita: "Este slăbită, nu se simte foarte bine, dar asta este situaţia. Este o situaţie delicată prin natura ei. Astăzi este pentru prima dată când am putut să fim împreună și cu cei mici şi să îi strângă în braţe, este greu".

Victor Ponta, mesaj pentru Elena Udrea și Monica Iacob Ridzi, înainte de Ziua Femeii

Întrebat cum comentează afirmația premierului Victor Ponta de astăzi de la Romexpo, potrivit căreia "o țară care nu găsește o soluție legislativă pentru ca o mamă cu doi copii să nu moară în închisoare este încă o țară barbară", Tiberiu Iacob Ridzi a apreciat că "este o afirmație normală într-o Românie europeană și într-o situație de genul aceasta. Este greu de spus, de acceptat o situaţie de acest gen în care pe lângă pedeapsa pe care o are soţia mea, pedepsiţi sunt şi familia şi cei doi copii, care sunt foarte foarte mici".

Tiberiu Iacob Ridzi a relatat și cum a decurs întrevederea între soția sa și cei doi copii ai lor.

"Amândoi au stat în braţele ei, mai mult 15 minute nu s-au dezlipit de lângă ea. Cel mic i-a adus nişte flori, i-a făcut nişte desene de Ziua Mamei, și mărțișor. Cea mică nu înţelege foarte mult, însă cel mare cred că înţelege mai mult decât spune. El ştie că este la spital, dar întrebarea lui a fost de ce este poliţist la spitalul acesta. Am spus că așa este la spitalele acestea, să nu intre toată lumea. Le-a spus că ne vom revedea cât de curând, iar Andrei a spus că va veni cu un cadou la mami și data viitoare. Copiii au fost în centrul atenţiei, nu am discutat altceva", a mai spus Tiberiu Iacob Ridzi la finalul vizitei la soția sa.

Monica Iacob Ridzi, vizitată la Jilava de cei doi copii, înainte de Ziua Internațională a Femeii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel