Amna, super succes în fața a 80.000 de fani columbieni

Amna
Amna

Artista româncă Amna a creat o adevărată isterie în Columbia, mai ales după ce hitul ei “Tell Me Why” s-a situat în fruntea clasamentelor muzicale luni la rând. Invitată să susțină un concert la Bogota de către postul de radio 40 Principales, Amna a cântat pentru și împreună cu 80.000 de fani columbieni în ploaie, simțindu-se mândră că este româncă. 

Amna a fost impresionată de la bun început de reacția fanilor columbieni. Deși aeronava cu care artista a călătorit a decolat cu trei ore întârziere din Paris, din cauza ceței, acest lucru nu i-a dezamăgit pe oamenii veniți la Aeroportul din Bogota să-și aștepte idolul cu flori, bomboane și prăjituri tradiționale columbiene.

"Când să ies din Aeroport am văzut câteva zeci de persoane cu pancarte pe care scria numele meu și care, atunci când m-au vâzut, au început să țipe de bucurie. A fost un moment copleșitor. Am dat autografe, am făcut poze. Am fost foarte fericită. Cred că cea mai mare bucurie pentru un artist este să auzi că muzica ta este apreciată și pe alte meleaguri, iar astfel am aflat că piesele mele se ascultă și în alte țări din America Latină, nu numai în Columbia. Am acordat interviuri vreme de trei ore. M-am simțit minunat", a declarat Amna, potrivit cancan.ro.

Mai mult, publicul ei columbian a cântat și a dansat alături de ea în ploaie, repetând pe dinafară versurile melodiilor, în timp ce pe scenă a fost fluturat steagul României.
"M-am simţit mândră că sunt româncă! Am fost fericită că mi-am putut promova ţara într-un mod pozitiv", a declarat solista.
În Columbia, popularitatea Amnei a sporit odată cu propunerea artistului columbian Rivera de a colabora la piesa "Hey Ho", care a devenit hit peste noapte, depășind 1 milion de vizualizari pe YouTube în doar 2 săptămâni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel