Alex Nedelcu, viața după Exatlon. Ce face acum „Bentiță”

Alex Nedecu a povestit în EXCLUSIVITATE pentru Spectacola, cum arată viața lui, la doi ani de la participarea la Exatlon. 

 

Alex Nedelcu, unul dintre finaliștii show-ului Exatlon, a cucerit inimile publicului, reușind să transforme experiența din concurs într-un nou început. La doi ani de la Exatlon, „Bentiță”, așa cum era poreclit în competiție, are propria emisiune de televiziune și s-a apucat de teatru. Puțină lume știe însă că tânărul care a pus pe jar inimile  telespectatoarelor, are în spate o carieră de 22 de ani de dans, iar în prezent, este și profesor de dans în Buzău. 

Participarea la Exatlon a adus cu ea și niște schimbari majore în viața lui Alex. Brusc, a devenit persoană publică și a fost nevoit să se obișnuiască să fie în atenția publicului. 


„M-am trezit brusc în Exatlon. Și la fel de brusc m-am trezit că s-a și terminat. După concurs am avut de gestionat câteva fenomene cu care nu eram obișnuit și anume atenție din mediul online și tv. La început mi-a venit peste mâna. Pentru că online și tv înseamnă atenție, aveam senzația că mereu trebuie să fac ceva, orice, ca să mențîn atenția sau asă mă mențin în atenție, iar asta mi-a consumat multă energie mentală. Asta a fost o schimbare în viața mea. Până când am înțeles că nu trebuie să pun presiune pe mine. Dar am intrat în horă. Nu am mari pretenții de la mine în zona tv-media. Încerc să fiu mereu punctual, să îmi respect cuvântul și să am o atitudine profesionalistă indiferent de proiectul în care mă implic. Viața nu mi-a schimbat-o mult Exatlonul. Sunt același. Poate mă pune în noi situații”, a povestit Bentiță pentru Spectacola. 

Probele din concurs i-au pus la încercare caracterul și diplomația de multe ori, însă, dacă ar fi să dea un sfat unui viitor concurent, artistul spune că bunătatea ar trebui să primeze în orice circumstanță. 

„Pe unii noi concurenți i-aș sfătui, dacă ar ajunge în concurs, să cântărească situațiile cu bunăvoința față de oamenii cu care împart experiența. E ușor să îți schimbi atitudinea din binișor în rău atunci când sunt puși niște bani în joc sau câteva resurse de mâncare. Alege binele în primă fază. Apoi, dacă nu îți face bine, schimbări mai faci din mers”. 

CITIȚI AICI INTERVIUL INTEGRAL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel