Alex Mica: "Industria muzicală din România mi se pare un dezastru" - EXCLUSIV

Este considerat una dintre cele mai bune voci masculine din Romania. Un timbru vocal aparte și o întindere vocală foarte mare, Alex Mica este cu siguranța una dintre tinerele relevații ale industriei muzicale.

Piesa de debut "Dalinda" a ajuns hit internațional în scurt timp, totalizând până în prezent peste 100 de milioane de vizualizări pe Youtube. A fost un loz câștigător pentru cariera în plină ascensiune a tânărului artist.

Am avut ocazia să îi luăm un interviu în exclusivitate lui Alex Mica, în speranța de a-l cunoaște dincolo de muzica lui.

- Spune-mi ce tabieturi ai atunci când te trezești?

- În fiecare dimineață când mă trezesc beau o cafeluță decofeinizată și fumez o tigară.

- Care este mancarea la care nu ii poti rezista?

- Mâncarea căreia nu îi pot rezista este sushi, mai nou și mâncarea mea preferată!

- Cum arată relația ideală pentru tine?

- Relația ideală pentru mine trebuie să se bazeze pe sinceritate, încredere și comunicare, mai presus de toate pe o iubire adevarătă!

- Care a fost cel mai dureros lucru din viața ta? Dar cel mai fericit?

- Cea mai dureroasă întâmplare din viața mea a fost ziua în care tatăl meu a plecat la muncă în Italia, iar cel mai fericit moment din viața mea a fost atunci când am avut succes cu primul meu single "Dalinda".

 CITEȘTE ȘI: Antonia şi Alex Velea vor reality show împreună cu fiul lor 

- Cum ți se pare industria muzicală din România?

- Industria muzicală din România mi se pare un dezastru, pentru că noi nu mai vindem muzică bună în afara țării. Asta din cauză faptului că la noi se poartă "stilul românesc", care ne limitează foarte mult!

- Ai vreun artist român preferat?

- Unul dintre artiștii mei preferați este Dan Bittman, dar îmi place și Mihai Trăistariu, Delia, Andra și încă câțiva.

- Nu te-am văzut implicat deloc în zona tabloid. Cum reușești să îți promovezi muzica făra puțină picanterie? Nu e greu?

- Eu sunt genul de om care preferă o viață liniștită și care încearcă să exprime doar valoare și sentimente prin muzica sa, care se promovează singură. Nici una din melodiile mele nu a fost vreodată împinsă pentru a fi promovată!

- De curând ai lansat videoclipul piesei "Nu mai cred in tine". Povestește-mi puțin despre ea. Știu că ești cantautor și îți scrii mare parte din melodii.

- Piesa "Nu mai cred in tine" este o colaborare frumoasă cu prietenul meu Eli. Este inspirată din vorbele pe care mi le-a spus iubita mea de mai multe ori in discuțile noastre. Mesajul subliminal al piesei constă într-o încurajare și un îndemn la adresa tuturor ascultătorilor, de a crede în primul rând în ei.
Videoclipul are ca tematică o poveste de iubire ce se destramă din cauza faptului că femeia își înșeală iubitul cu un alt barbat.

- Pregătești o melodie nouă pentru vara aceasta? Daca da, ce ne poți spune despre ea?

- După 2 ani si jumătate de absență proiectul meu își va face din nou apariția pe piața muzicală românească și internațională. Pregătesc de ceva vreme relansarea mea cu un nou single exotic pe stil raggaeton cu influente orientale. Momentan nu vă pot spune titlul piesei. Pot doar să vă spun că acest single este continuarea poveștii mele de dragoste și adevăratul "follow up" al piesei Dalinda.
Videoclipul va fi filmat în Grecia la începutul lunii Iunie, iar lansarea oficială va avea loc undeva la jumătatea lunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel