Alex Coita: Iohannis este prins într-un carusel și este strivit

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Alex Coita a făcut o analiză a situației Președintelui Klaus Iohannis în urma declarației de marți, 6 octombrie, prin care l-a atacat pe liderul PSD, Liviu Dragnea.

"Domnul Iohannis a ieșit ieri și a făcut o declarație destul de dură. Mie mi s-a părut că nici domnul Iohannis nu părea foarte calm și confortabil așa cum îi place domniei sale. Înțeleg și de ce. Pe lângă speculația potrivit căreia Prima Doamnă ar fi chemată la audieri, o altă chestiune care trebuie văzută dacă se confirmă, domnul Iohannis are o sumă de probleme.

Practic, este prins într-un carusel și este strivit între mai multe chestiuni. Pe de o parte Bruxelles-ul, de asemenea #rezist, care îl împinge înainte în luptă, pe de altă parte aceste umbre din trecut care tot revin și tot revin. Sunt nouă dosare penale. Un om normal, de bună credință, cu siguranță își va pune un semn de întrebare în ceea ce privește trecutul domnului Iohannis. Atâta timp cât președintele nu reușește să explice oamenilor ce s-a întâmplat, de ce este ținta, de ce sunt nefondate, de ce este fake news, cu atât mai mult se va eroda poziția domniei sale și se va transforma în șanse cât mai mici pentru al doilea mandat., a explicat Alex Coita în emisiunea lui Lili Ruse, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel