EXCLUSIV  ALEGERI SUA. Hartmann: Istoria îl va pulveriza! Vă dau în scris și vorbim peste trei ani

H. D. Hartmann a făcut declarații EXCLUSIV pentru DC NEWS în legătură cu posibilitatea contestării în instanță a alegerilor americane.

„Eu sunt profiler și observ intensitatea mesajelor lui Donald Trump de dinainte de 3 noiembrie și intensitatea celor de după. Trump e copil cuminte acum, știe că nu se poate juca cu sanctitatea procesului electoral sau procesului de tranziție între el și viitorul președinte. Nu există așa ceva în Statele Unite, este pilierul, este bolta constituțională”, a explicat analistul H. D. Hartmann.

„La Trump o să vă spun un singur lucru. Dacă își permite acest joc al contestării, nu numai că istoria îl va pulveriza, dar vă dau în scris și vorbim și peste trei ani, el și neamul lui vor da cu subsemnatul la procurorii americani 15 ani de acum înainte. Când te joci cu cheile constituționale ale republicii americane, în acel moment se întoarce imperiul împotriva ta că ești american, Trump, Kennedy, Truman, te face zob! Cu statul, cu republica nu te joci!”, a subliniat analistul, la DC NEWS.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel