ALEGERI SUA 2016. FBI a REDESCHIS dosarul lui Hillary Clinton

FBI a început examinarea unor e-mail-uri în cadrul investigației privind folosirea de către candidata democrată la președinția SUA, Hillary Clinton, a unei adrese de e-mail personale pentru comunicare de mesaje secrete în perioada în care a condus Departamentul de Stat. 

Mesajele ar fi trebuit să fie trimise prin serverul securizat al instituției. Directorul FBI, James Comey, a precizat, într-o scrisoare adresată Congresului că ”au descoperit existența unor e-mailuri care aparent sunt pertinente pentru această investigație”. 

”Am fost de acord ca FBI să ia măsurile corespunzătoare pentru a permite investigatorilor să examineze aceste e-mailuri, astfel încât să determine dacă ele conțin informații clasificate și să evalueze importanța lor pentru investigație”, a adăugat responsabilul american, potrivit Agerpres. 

[citeste si]

Hillary Clinton a fost interogată în luna iulie în acest dosar, închis câteva zile mai târziu de FBI. Candidata democrată a susținut că este mai practic și mai simplu să comunice oficial prin adresa personală de e-mail. Hillary Clinton a mai precizta că a trimis 30.000 de copii ale mesajelor către Departamentul de Stat și că niciunul dintre aceste documente nu era secret în momentul expedierii.

Alegerile au loc în 8 noiembrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel