ALEGERI PREZIDENȚIALE TURUL II. VICTOR PONTA, declarații după vot: "Cred foarte mult în România"

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-PC-UNPR la alegerile prezidențiale, a votat la Şcoala 17 din Capitală.  

Acesta a venit la vot însoţit de soţia sa, Daciana Sârbu, şi de cei doi copii. Alături de prim-ministru a fost și Sorin Oprescu, primarul Capitalei.

"Am votat pentru ca toate mamele şi bunicii noştri să poată trăi într-o ţară mai bună, în care să avem grijă de ei, am votat ca toţi copiii noștri să poată să învețe, să aibă un viitor aici, în România. Am votat pentru convingerea mea că, după 25 de ani de tranziţie, Daciana eu, Sorin Oprescu, nu vom mai fi încă o generaţie de sacrificiu. Iar după zece ani de ceartă, de dezbinare, putem să fim împreună și putem să fim mai puternici. Sunt foarte conștient, sunt foarte responsabil și sunt conștient de responsabilitatea pe care o să o am, dar, de asemnea, cred foarte mult în România și cred că Dumnezeu va ține cu noi să ni se îndeplineacsă gândurile bune", a afirmat Victor Ponta la ieșirea de la vot.

Citește și: ALEGERI PREZIDENȚIALE TURUL II DIASPORA. În Torino, oamenii susțin că sunt ținuți "ca la zoo" 



Soţia acestuia, Daciana Sârbu, a spus că a votat pentru linişte şi înţelegere. "Îmi doresc ca de mâine să ne aducă Dumnezeu mai multă linişte şi înţelegere, pentru asta am votat", a spus Daciana Sârbu.

Întrebată cum îl vede pe soțul ei în postura de posibil viitor președinte, aceasta a spus: "Îl văd emoționat astăzi, de mâine consider că va fi o zi bună!".


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel