Alegeri locale: Constantin Ionescu dă cărțile pe față într-o scrisoare pentru buzoieni-exclusiv

Constantin Ionescu, candidat independent la Primăria Buzău, a transmis o scrisoare deschisă către votanții săi.

Constantin Ionescu a spus în exclusivitate pentru DC News că nu are în spate niciun partid, nu face jocuri de culise și nici nu promite lucruri despre care știe că nu au finalitate.

Candidatul independent la Primăria Buzău a transmis - prin intermediul DC News - o scrisoare deschisă pentru toți buzoienii care așteaptă o schimbare. În acest fel, Constantin Ionescu dă o replică și politicienilor care l-au catalog ca fiind 'un om slab' pentru că nu intră în scandaluri cu miză electorală.

Iată scrisoarea lui Constantin Ionescu:

Dragi buzoieni,

Mă adresez vouă în această perioadă de curăţire spirituală, premergătoare Sfintelor Sărbători de Paşti, prin intermediul următoarelor câteva rânduri aşternute cu grijă şi în acelaşi timp cu linişte sufletească.

Dacă a fi "un om slab" înseamnă a fi cu frică de Dumnezeu, iată avem dovada a ceea ce a însemnat şi înseamnă aşa zişii "oameni puternici" în politica românească de-a lungul celor 26 de ani de libertate.

Vă garantez că aceştia sunt puternici numai la furat, pentru că de fapt au fost şi sunt aşa de slabi încât cedează la orice şpagă, la orice influenţe şi bineînţeles, numai în interes personal.

Dar când au ajuns şi ajung în faţa instanţei am văzut cu toţii cât sunt de puternici. În cele din urmă îşi aduc aminte chiar şi că Dumnezeu există.

După mintea lor, a fi slab înseamnă că nu eşti în stare să iei şi tu o şpagă, eşti slab pentru că nu furi, nu minţi, eşti slab pentru că nu ai vreo limuzină, jeep sau case multe. Nu vă spun întâmplător toate acestea.

Majoritatea persoanelor din aşa-zisa clasă politică buzoiană au căutat să mă catalogheze drept un "om slab".

Concluzia mea este că nu îmi doresc să fiu puternic pe aceste temeiuri.

Sunt puternic pentru că nu am cedat, cedez sau voi ceda tentaţiei unor foloase necuvenite, la o înţelegere ascunsă, la tot felul de şmecherii care nu fac decât să ocolească interesul cetăţenilor.

Îmi cunoaşteţi felul de a fi şi mi-aş dori să-mi înţelegeţi acest demers, cred eu, unul necesar în a limpezi apele odată pentru totdeauna, şi anume:

Sunt puternic pentru că sunt un om integru, ceea ce de-a lungul vremii mi-a permis să fiu şi o persoană demnă, respectându-mă pe mine însumi, şi nu mai puţin, aş vrea să cred, şi o persoană respectată.

Vă garantez că sunt chiar un om puternic, dar numai după definiţia mea de mai sus despre un om puternic, în interesul nostru, al cetăţenilor buzoieni. Împreună putem fi chiar puternici. În rest, să fim noi înşine, oameni normali, cu bune şi cu rele, cum spune omul de rând.

Daţi-mi ocazia şi am să vă demonstrez.

Cu drag,
Constantin Ionescu

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel