Alegeri 2009: Kovesi a anunțat dacă va merge la comisia de anchetă

Printr-o scrisoare, Laura Codruța Kovesi a anunțat că nu va merge la comisia parlamentară de anchetă a alegerilor prezidențiale 2009.

Laura Codruța Kovesi fusese invitată pentru a fi audiată săptămâna viitoare, miercuri, de către comisia de anchetă a alegerilor din 2009.

(w670)

Mihai Fifor, președintele acestui for, a spus, la Antena 3, că a primit scrisoarea și a adăugat faptul că va decide, în zilele următoare, ce se va întâmpla mai departe.

"Doar ce am primit această adresă. Nu vreau să comentez până când nu voi discuta cu toți membrii comisiei", a mai spus Mihai Fifor.

Investigaţia comisiei de anchetă a parlamentului a pornit de la declaraţiile jurnalistului Dan Andronic (fost consultant politic) în care acesta susţinea că în seara celui de al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din 2009 a mers la locuinţa lui Gabriel Oprea, în calitate de consultant politic, unde se aflau, printre alţii, George Maior, şef al SRI la momentul respectiv, Florian Coldea, prim-adjunct al directorului SRI, şi Laura Codruţa Kovesi, la momentul acela procuror general al României.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel