Alegeri 2009. Cristea, la audieri: Prezint documente în EXCLUSIVITATE

Preşedintele Comisiei de anchetă privind alegerile din 2009, Mihai Fifor, a declarat, că la începutul săptămânii viitoare vor fi audiaţi şi europarlamentarii Dan Nica şi Andi Cristea. 

În acest context, Andi Cristea a transmis un mesaj.

"Luni, 19 iunie va invit sa tinem aproape pentru o tema de interes: voi fi prezent in fata Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, ocazie cu care voi prezenta o serie de documente in exclusivitate, la care am avut acces ca reprezentant al PSD in Biroul Electoral pentru Sectiile de Vot din Strainatate.

Dupa 8 ani, colegul meu social-democrat Fifor Mihai redeschide un dosar caracterizat de prea putine lumini si de prea multe umbre, fapt pe care il salut, niciodata nu este prea tarziu pentru a afla adevarul, oamenii merita sa afle adevarul cu privire la momentul 2009. La momentul respectiv nu au existat reactii si nici follow-up la o serie intreaga de nereguli flagrante care au viciat, din punctul meu de vedere, procesul electoral din afara tarii", a scris Andi Cristea pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel