Alec Baldwin și-ar anula proiectele și s-ar retrage din viața publică, după ce a ucis-o accidental pe Halyna Hutchins

Alec Baldwin / Foto: Captură video Instagram @alecbaldwininsta
Alec Baldwin / Foto: Captură video Instagram @alecbaldwininsta

Alec Baldwin ar fi anunțat că își anulează proiectele și se retrage din viața publică, după ce a ucis-o accidental pe directoarea de imagine Halyna Hutchins. 

Alec Baldwin și-ar fi anunțat apropiații, în urma tragediei de pe platoul de filmare al westernului "Rust" - când a împușcat-o mortal cu o armă de recuzită pe directoarea de imagine Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul Joel Souza, că își "anulează alte proiecte" și că se retrage din viața publică, scrie Yahoo Finance.

O sursă citată de revista People a spus că actorul în vârstă de 63 de ani ar avea nevoie de timp "pentru el însuși, ca să-și revină". 

"A fost devastat. Așa se descurcă el în momentele dificile. Ori de câte ori se întâmplă ceva rău, pe termen scurt, se îndepărtează de viața publică", a spus sursa. Baldwin a fost "de neconsolat ore în șir" după tragedie. "Toată lumea știe că a fost un accident, dar este absolut devastat".

Incidentul a avut loc joi după-amiază, pe platoul de filmare al producţiei "Rust", la Bonanza Creek Ranch, situată la sud de Santa Fe, conform Departamentului Şerifului din Santa Fe. Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost transportată cu elicopterul la Spitalul Universităţii din New Mexico, unde a fost declarat decesul.

VEZI ȘI: Cine este Halyna Hutchins, femeia împușcată mortal de actorul Alec Baldwin

Cine i-a dat lui Alec Baldwin arma cu care a ucis o femeie. I s-a spus că e neîncărcată

Alec Baldwin a primit pistolul cu indicația că este sigur, scrie BBC. Potrivit unor documente depuse în instanță, Dave Halls, asistent de regie, i-a înmânat arma lui Baldwin strigând "Cold gun". Actorului i s-a semnalat astfel că pistolul nu are muniție. 

Dave Halls a susținut că nu știa că arma este încărcată. (Știrea, AICI.)

Alec Baldwin, primele declarații după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins

Starul hollywoodian Alec Baldwin a declarat vineri că are "inima frântă" în urma decesului unei directoare de imagine după ce el a tras cu pistolul de recuzită pe un platou de filmare din New Mexico, adăugând că ţine legătura cu soţul victimei şi cooperează în cadrul anchetei poliţiei pentru stabilirea împrejurărilor incidentului, relatează Agerpres, citând Reuters.

"Nu există cuvinte prin care să-mi exprim şocul şi tristeţea cu privire la accidentul tragic în urma căreia a murit Halyna Hutchins, soţie, mamă şi colegă a noastră extrem de admirată", a scris Baldwin într-un mesaj pe Twitter.

"Ţin legătura cu soţul ei, oferind sprijinul meu lui şi familiei lui. Inima mea este frântă pentru soţul ei, fiul lor şi toţi cei care au cunoscut-o şi au iubit-o pe Halyna", a adăugat actorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel