Cine este Halyna Hutchins, femeia împușcată mortal de actorul Alec Baldwin

Află în articol cine este Halyna Hutchins, femeia împușcată mortal de actorul Alec Baldwin.

Halyna Hutchins a fost o directoarea de imagine talentată și pasionată, care se bucura în mod clar de slujba ei în cel mai recent western al lui Alec Baldwin, Rust, scrie The Guardian.

Femeia de 42 de ani a murit ieri pe platoul filmului, după ce Baldwin, actor și producător al filmului, a tras cu un pistol de recuzită care ar fi trebuit să fie încărcat cu gloanţe oarbe. A fost rănit și regizorul filmului 'Rust', Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, care a fost internat la terapie intensivă.

În ultimele trei săptămâni, Hutchins a postat fotografii pe contul ei de Instagram de pe platoul de filmare din New Mexico. În fotografii aceasta a surprins apusuri de soare și o imagine cu echipa care lucra la acest film, în care Hutchins stă lângă Baldwin, pe fundalul unei cabane din bușteni.

VEZI ȘI: Primele imagini cu Alec Baldwin, după ce a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine a westernului "Rust"

Femeia s-a născut în Ucraina



Există, de asemenea, un scurt videoclip realizat miercuri, în care Hutchins, purtând o eșarfă gri și o pălărie, pleacă călare împreună cu colegii. „Unul dintre avantajele de a filma un western este să călărești cai în ziua ta liberă”, a scris ea.

Născută în Ucraina în 1979, când țara făcea parte din Uniunea Sovietică, călătoria lui Hutchins din URSS la Hollywood a fost una neașteptată. A crescut la o bază militară din Cercul Polar, înconjurată de reni și submarine nucleare. Ea a spus că s-a interesat de lumea filmului pentru că „nu erau prea multe de făcut afară”.

VEZI ȘI: Alec Baldwin, primele declarații după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins: Inima mea este frântă

Hutchins a fost jurnalistă

Hutchins și-a început cariera de reporter după ce a studiat jurnalism internațional la Universitatea Națională din Kiev. Ea a lucrat la mai multe producții cinematografice britanice din estul Europei, călătorind în locații îndepărtate și a văzut ce reprezintă munca de director de imagine.

„Am fost fascinată de povestirile bazate pe personaje reale”, a spus ea despre meseria de reporter.

Era înnebunită după adrenalină și a practicat mai multe sporturi extreme, inclusiv parașutismul și explorarea peșterilor. Cu un deceniu în urmă, a decis să se concentreze pe film și s-a mutat în California.

Potrivit Cinematografului American, Hutchins și-a luat orice slujbă de producție a putut găsi. De asemenea, a practicat fotografia de modă pentru a afla mai multe despre ceea ce ea a numit „estetica luminii – cum creezi starea de spirit, sentimentul”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel