Cine i-a dat lui Alec Baldwin arma cu care a ucis o femeie. I s-a spus că e neîncărcată

Foto: Instagram @alecbaldwininsta
Foto: Instagram @alecbaldwininsta

Înainte de a o împușca mortal pe directoarea de imagine, lui Alec Baldwin i s-a spus că pistolul nu e încărcat, potrivit unor documente depuse în instanță.

Alec Baldwin, actorul care a împușcat-o mortal pe directoarea de imagine și l-a rănit pe regizorului filmului "Rust", a primit pistolul cu indicația că este sigur, scrie BBC

Potrivit unor documente depuse în instanță și citate de BBC, Dave Halls, asistent de regie, i-a înmânat arma lui Baldwin strigând "Cold gun". Actorului i s-a semnalat astfel că pistolul nu are muniție. 

Dave Halls a susținut că nu știa că arma este încărcată.

Incidentul a avut loc joi după-amiază, pe platoul de filmare al producţiei "Rust", la Bonanza Creek Ranch, situată la sud de Santa Fe, conform Departamentului Şerifului din Santa Fe. Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost transportată cu elicopterul la Spitalul Universităţii din New Mexico, unde a fost declarat decesul.

Alec Baldwin, primele declarații după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins

Starul hollywoodian Alec Baldwin a declarat vineri că are "inima frântă" în urma decesului unei directoare de imagine după ce el a tras cu pistolul de recuzită pe un platou de filmare din New Mexico, adăugând că ţine legătura cu soţul victimei şi cooperează în cadrul anchetei poliţiei pentru stabilirea împrejurărilor incidentului, relatează Agerpres, citând Reuters.

"Nu există cuvinte prin care să-mi exprim şocul şi tristeţea cu privire la accidentul tragic în urma căreia a murit Halyna Hutchins, soţie, mamă şi colegă a noastră extrem de admirată", a scris Baldwin într-un mesaj pe Twitter.

"Ţin legătura cu soţul ei, oferind sprijinul meu lui şi familiei lui. Inima mea este frântă pentru soţul ei, fiul lor şi toţi cei care au cunoscut-o şi au iubit-o pe Halyna", a adăugat actorul.

Precedentul Brandon Lee

În martie 1993, actorul Brandon Lee a murit pe platoul de filmare al lungmetrajului 'The Crow', după ce a fost împuşcat în abdomen. Arma utilizată în timpul unei scene în care juca Brandon Lee, fiul legendarului star al artelor marţiale Bruce Lee, pe atunci în vârstă de 27 de ani, ar fi trebuit să conţină doar gloanţe oarbe. Însă autopsia a dezvăluit că actorul a fost împuşcat cu un glonţ de calibrul 44, rămas blocat în pistol şi dislocat de detonarea unui cartuş orb. Procurorul care a condus ancheta a ajuns la concluzia că incidentul a fost 'un act de neglijenţă', nota recent Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel