ALDE: Pericol iminent la Buzău. Apel de ultimă oră către Tăriceanu

Președintele organizației locale ALDE comuna Colți (Buzău), juristul Mihai Sorin, a sesizat o problemă gravă cu care se confruntă locuitorii acestei localități precum și cei din împrejurimi.

Oamenii asistă neputincioși la invazia animalelor sălbatice în gospodăriile lor omorându-le animalele și semănând frică și teroare în rândul cetățenilor care se tem pentru viața lor.

Din aceste motive președintele ALDE Colți Mihai Sorin a inițiat o petiție către instituțiile statului care se fac că nu pricep ce se întâmplă locuitorilor acestei zone. Astfel, până la această dată, petiția a fost semnată de peste 350 de locuitori din comuna Colți.

Președintele Organizației Județene ALDE Buzău, ing. Mihai Cristescu, l-a asigurat pe Mihai Sorin, liderul ALDE Colți, și pe cetățenii comunei că la începutul săptămânii viitoare va înainta președintelui Călin Popescu Tăriceanu acest memoriu în speranța că se va putea urgenta rezolvarea situației din comuna Colți și intrarea în normalitate a vieții de zi cu zi a locuitorilor zonei.

(w670)

(w670)

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel