Afacere pe oameni morți. Cât era șpaga pentru o persoană decedată

Afacere macabră cu pompe funebre. Angajații de la pompe funebre ajungeau la familiile victimelor de multe ori înaintea Ambulanței.

Șpaga pentru o persoană decedată varia între 600 și 700 de lei. Atât primeau polițiștii pentru fiecare caz anunțat. Așadar, opt oameni ai legii de la secţia 25 din Capitală şi doi de la Secţia 22 sunt audiaţi chiar în acest moment, pentru luare de mită.

Secretarul de stat în Sănătate, Raed Arafat, a declarat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că acţiunea din această dimineaţă vine ca urmare a unei sesizări formulate de Minister, după ce au existat mai multe cazuri în care cei de la pompe funebre ajungeau adesea la victime înaintea Ambulanţei sau a echipajului SMURD şi încercau să convingă familiile acestora să apeleze la serviciile lor, în cazul în care victima ar fi decedat, scrie sursa citată anterior.

Procurorii au emis 26 de mandate de aducere în acest caz. Pe lângă poliţişti, în caracatiţa şpăgii erau prinşi şi angajaţi de la Ambulanţă şi de la SMURD.

VEZI ȘI: http://www.dcnews.ro/2013/12/mita-la-pompe-funebre-vizati-politisti-angajatii-smurd-si-de-la-ambulanta/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel