Urmărește emisiunea live


Adrian Mocanu lovește dur un social-democrat: Proastă decizie. Rușine!

Deputatul Adrian Mocanu îl atacă pe primarul interimar al Buzăului, Fănică Bârlă, după ce acesta a vrut să pună capăt unei tradiţii de 11 ani a municipiului Buzău, respectiv să renunţe la întreruperea circulaţiei de pe bulevardul Nicolae Bălcescu în zilele de weekend ale ano­timpurilor călduroase.

"Zilnic, europenii aleg sa se relaxeze plimbandu-se si facand cumparaturi in zona strazilor pietonale. Austriecii au Mariahilfer Straße, danezii au strada Strøget, din Copenhaga, irlandezii au Crafton Street in Dublin, turcii - strada Istiklal din Istanbul, in Lisabona este o placere sa te plimbi pe Rua Augusta, parizienii au, printre altele, renumita strada Rue Montorgueil. Din pacate, buzoieni il au pe Barla. Acest semidoct ajuns primar interimar vrea sa ramana neaparat in memoria buzoienilor, asa ca s-a gandit sa renunte la interzicerea circulatiei auto in weekend pe Bulevardul Balcescu, intre Prefectura si Parcul Crang. Proasta decizie, dom' Fanica!", a spus Adrian Mocanu.

"Ai fost de atatea ori in strainatate pe banii buzoienilor, ai fi putut sa copiezi si tu ceva de pe meleagurile occidentale si sa aplici in orasul tau. Dar asa se intampla cand la conducerea municipiului ajung oameni certati cu legea si cu bunul simt. Rusine!

Mai este un aspect important legat de acest subiect. Am observat ca mai toti candidatii pentru fotoliul de primar al Buzaului si-au dat cu parerea pe acest subiect, de parca circulatia pe Bulevardul Balcescu este singura problema din acest oras distrus de coruptie si de conducatori incompetenti. Stimabililor, buzoienii au nevoie de proiecte importante, de solutii urgente la marile probleme ale orasului: strazi distruse, lipsa parcarilor, somaj in crestere, impozite exorbitante sau lipsa de atractivitate economica", a mai declarat Adrian Mocanu.

[citeste si]

Viceprimarul cu atribuții de primar, Fănică Bârlă, a anunțat retragerea de pe ordinea de zi a ședinței CLM de joi a proiectului de hotărâre privind redeschiderea traficului pe Bălcescu în perioada aprilie – octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel