Adrian Câciu, scenariu teribil după problemele din spitale: Să nu vă surprindă

Adrian Câciu, scenariu teribil după problemele din spitale: Să nu vă surprindă
Adrian Câciu, scenariu teribil după problemele din spitale: Să nu vă surprindă

Economistul Adrian Câciu este de părere că în perioada următoare ar putea urma privatizarea serviciilor de sănătate.

Adrian Câciu, economist, susține pe contul său de Facebook că există o ”manipulare ca la carte”, iar oamenilor li se induce ideea că ”nici un spital nu mai e sigur”. Mai mult, economistul consideră că va urma privatizarea serviciilor de sănătate. 

”Să nu vă surprindă dacă urmează "necesitatea stringenta a privatizării serviciilor de sănătate". Să nu vă surprindă dacă, prin modul emoțional în care v-ați manifestat ați pus indirect umărul la asta, lăsându-vă manipulați. Dacă erați atenți ați fi observat că cei care vă cheamă acum în stradă au tăcut atunci când s-a "privatizat" vaccinarea și s-a stabilit să se dea câte 100 lei pe oră la clinicile private, prin contracte de prestări servicii în timp ce la medicii și personalul din sistemul public nu se dă nimic. A fost doar începutul. Acum vi se inoculează ideea că nici un spital nu mai e sigur. Clasic. Manipulare ca la carte.

Faceți un test: Cine spune că spitalele sunt nesigure? USR, da? Aha, ok! Și mai cine? Cum? Simpatizanții sau liderii AUR? Nu pot sa cred! Chiar așa? Dacă ați fi fost atenți ați fi observat și firul roșu din spatele unor conduite. Dar vouă va place circul și aparența. Să fie primit dar va fi scump! Știu că orgoliul multora dintre voi nu va accepta acest adevăr din postare. Timpul va valida ceea ce am scris în această postare. Mulțumesc”, a scris Adrian Câciu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel