ADEVĂRUL despre știrea "Condamnat la închisoare pentru că și-a închiriat garsoniera"

Inchisoare
Inchisoare

O știre apărută în anumite publicații i-a speriat pe unii români. Este vorba despre "Condamnat la închisoare pentru că și-a închiriat garsoniera".

Anumite site-uri au scris că un bărbat de 43 de ani din Brăila va merge la închisoare după ce a fost găsit vinovat de evaziune fiscală de 72 de lei. Motivul? A închiriat garsoniera fără acte. 

Trimis în judecată în luna februarie, Ştefan Laurenţiu Norocea a fost condamnat la o pedeapsă de 1 an, 2 luni şi 10 zile de închisoare. Cu toate că a achitat datoria către ANAF de 72 de lei și a recunoscut acuzația, el nu a scăpat de închisoare, scrie Digi 24, citând presa locală.

Brăileanul și-a închiriat garsoniera, anul trecut, contra sumei de 550 de lei pe lună și a fost pârât la poliţie chiar de chiriaş, pentru că nu a dat imobilul spre închirere fără acte. Femeia care s-a mutat în locuința acestuia s-a împăcat cu concubinul ei și s-a mutat după o lună, însă proprietarul a refuzat să-i restituie garanția, așa că a sunat la poliție.

Nu doar acest dosar l-a băgat la închisoare. Pedeapsa propriu-zisă a fost de opt luni de închisoare, dar bărbatul mai avea o condamnare de 1 an de închisoare, cu suspendare sub supraveghere, aplicată în anul 2015 de o instanţă din Galaţi, pentru refuzul sau sustragerea conducătorului auto de la prelevarea de mostre biologice.

Așadar, dacă nu ar fi avut încă o condamnare la închisoare, bărbatul nu ar fi intrat la pușcărie pentru că a închiriat garsoniera fără acte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel