Accident mortal în Braşov, după ce două maşini s-au ciocnit

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Un grav accident de circulaţie a avut loc pe DN73, la intrarea în Braşov dinspre localitatea Cristian. 

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că două autoturisme au fost implicate într-o coliziune, pe DN 73, la intrarea în municipiul Brașov dinspre Cristian, județul Brașov. Trei persoane au fost rănite în urma accidentului. Circulația este întreruptă pentru aproximativ 30 de minute în vederea desfășurării intervenției de prim ajutor și cercetării împrejurărilor producerii evenimentului rutier", a transmis Poliţia Română.

Două dintre acestea au fost transportate la spital, pentru cea de-a treia victimă fiind declarat decesul de către cadrele medicale, a anunţat IPJ Braşov, conform Mediafax.

Luni, 5 iulie, zi neagră pe şosele 

Șapte persoane și-au pierdut viața, iar mai multe au fost rănite în cursul acestei zile în urma unor accidente produse pe șoselele din România. În toate cazurile poliția a deschis anchete și continuă cercetările. 

O femeie de 32 de ani din Baia Mare, însărcinată, a decedat, luni, în urma accidentului rutier produs pe DN 17, în localitatea Şieu Măgheruş din judeţul Bistriţa-Năsăud, scrie Agerpres. Femeia, însărcinată în 20 de săptămâni, conducea unul dintre autoturismele implicate în accident, iar în maşină se mai aflau fiul ei, de doi ani, şi soţul, în vârstă de 33 ani. Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, un şofer de 34 de ani, din localitatea bistriţeană Rusu de Jos, ar fi pătruns pe contrasens, unde a izbit frontal maşina condusă de femeia din Baia Mare.

Numărul persoanelor decedate în urma accidentului produs în noaptea de duminică spre luni în județul Teleorman a ajuns la cinci, a informat luni dimineața IPJ Teleorman.

Potrivit IPJ Teleorman, accidentul a avut loc pe DN 6, în afara localității Drăgănești-Vlașca. În accident au fost implicate, conform polițiștilor, o autoutilitară care tracta o platformă, autoutilitară în care se aflau opt persoane, și un TIR.

„În urma impactului, cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte trei au suferit vătămări. Toate se aflau la momentul accidentului în autoutilitară”, a transmis Poliția Teleorman.

Patru persoane au fost rănite şi transportate la spital în urma unui accident rutier petrecut luni, pe DN22, între localităţile constănţene Tariverde şi Mihai Viteazu, în care au fost implicate un microbuz cu călători şi două autoturisme, scrie Agerpres. 

La faţa locului au fost mobilizate cinci echipaje medicale şi elicopterul SMURD.

VEZI Val de accidente grave pe șoselele din România. Mai multe persoane au murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel