Val de accidente grave pe șoselele din România. Mai multe persoane au murit

Foto: ISU Bistrița-Năsăud
Foto: ISU Bistrița-Năsăud

Șapte persoane și-au pierdut viața, iar mai multe au fost rănite în cursul acestei zile în urma unor accidente produse pe șoselele din România. În toate cazurile poliția a deschis anchete și continuă cercetările. 

O femeie de 32 de ani din Baia Mare, însărcinată, a decedat, luni, în urma accidentului rutier produs pe DN 17, în localitatea Şieu Măgheruş din judeţul Bistriţa-Năsăud, scrie Agerpres. Femeia, însărcinată în 20 de săptămâni, conducea unul dintre autoturismele implicate în accident, iar în maşină se mai aflau fiul ei, de doi ani, şi soţul, în vârstă de 33 ani. Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, un şofer de 34 de ani, din localitatea bistriţeană Rusu de Jos, ar fi pătruns pe contrasens, unde a izbit frontal maşina condusă de femeia din Baia Mare.

"Conform primelor date, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Rusu de Jos a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 32 de ani din Baia-Mare. În urma impactului, a rezultat decesul şoferiţei, rănirea a doi pasageri din acelaşi autoturism, cât şi rănirea şoferului de 34 de ani", au transmis reprezentanţii IPJ.

Şoferul de 34 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Traficul rutier de pe DN 17 a fost blocat total aproximativ o oră şi jumătate, iar mai apoi s-a circulat alternativ, pe un singur sens.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a transmis că primul ajutor a fost acordat de medicul şi asistentul medical din comuna Şieu Măgheruş, care au început protocolul de resuscitare pentru femeia din Baia Mare, ulterior la caz ajungând trei echipaje ale SMURD, inclusiv cel de terapie intensivă mobilă, şi un echipaj al Ambulanţei. Ceilalţi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa pentru continuarea investigaţiilor medicale. 

Grav accident de circulaţie în Teleorman. Numărul persoanelor decedate a ajuns la cinci

Numărul persoanelor decedate în urma accidentului produs în noaptea de duminică spre luni în județul Teleorman a ajuns la cinci, a informat luni dimineața IPJ Teleorman.

Potrivit IPJ Teleorman, accidentul a avut loc pe DN 6, în afara localității Drăgănești-Vlașca. În accident au fost implicate, conform polițiștilor, o autoutilitară care tracta o platformă, autoutilitară în care se aflau opt persoane, și un TIR.

„În urma impactului, cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte trei au suferit vătămări. Toate se aflau la momentul accidentului în autoutilitară”, a transmis Poliția Teleorman.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că, la momentul producerii accidentului, niciunul nu se afla sub influența alcoolului. Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Anterior, ISU Teleorman a anunțat că în urma accidentului trei persoane au murit, iar alte patru au fost transportate în comă la spital.

Accident cu o ambulanță aflată în misiune, în Neamț

În această dimineață, în jurul orei 03.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 2 – E 85, soldat cu vătămarea corporală a patru persoane. 

”Prin apel la 112, în jurul orei 02:58, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85, pe raza comunei Sabăoani, în zona Castelului de apă. Apelantul neputând să identifice cu precizie locul evenimentului, au fost alertate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Roman și Detașamentul de pompieri Pașcani și echipaje cu ambulanțe de la SAJ Roman și Pașcani”, conform ISU Neamț. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, de 24 de ani, din județul Bacău, conducea un autoturism pe DJ 208, la intersecția cu DN 2 – E85, în afara localității Săbăoani, a intrat în coliziune cu o ambulanță condusă de un bărbat de 41 de ani, din Ion Creangă, care se deplasa având în funcțiune semnalele luminoase și acustice, conform unui comunicat de presă. 

Patru răniţi, în urma unui accident în care au fost implicate un microbuz cu călători 

Patru persoane au fost rănite şi transportate la spital în urma unui accident rutier petrecut luni, pe DN22, între localităţile constănţene Tariverde şi Mihai Viteazu, în care au fost implicate un microbuz cu călători şi două autoturisme, scrie Agerpres. 

La faţa locului au fost mobilizate cinci echipaje medicale şi elicopterul SMURD.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, la locul accidentului s-a constatat că în cele trei autovehicule s-au aflat 27 de persoane, dintre care patru au necesitat transportarea la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe SCJU).

Este vorba de un tânăr de 21 de ani, care a suferit "traumatism cranio-cerebral grav, cu amnezie retrogradă, traumatism de bazin", fiind transportat cu elicopterul la spital, un tânăr de 4 de ani - cu traumatisme la coloana cervicală şi umăr şi două femei de 58 şi 65 de ani, care au suferit policontuzii, respectiv traumatisme la umăr şi braţ.

Un tânăr de 29 de ani a murit după ce a intrat cu autoturismul într-un imobil, la Şipotele

Un tânăr de 29 de ani a murit, luni dimineaţă, în localitatea constănţeană Şipotele, după ce a intrat cu autoturismul pe care îl conducea într-un gard şi apoi într-un imobil.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, în jurul orei 4,00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Traian din localitatea Şipotele, în care a fost implicat un autovehicul care circula dinspre Deleni către Veleni.

"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu un gard, ulterior cu un imobil. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, de 29 de ani, şi vătămarea corporală uşoară a unui pasager, un bărbat de 74 de ani", a informat IPJ, printr-un comunicat de presă. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, cadrele medicale au găsit victima în stop cardio-respirator, manevrele de resuscitare efectuate fiind zadarnice. 

Cinci mașini, implicate într-un accident în Constanța. Trei persoane au fost rănite

Un accident în care au fost implicate cinci mașini a avut loc luni pe o stradă din Constanța. Trei persoane au fost rănite în urma impactului. Potrivit IPJ Constanța, accidentul în care au fost implicate cinci mașini a avut loc pe strada I. C. Brătianu din oraș.

În urma impactului, a fost rănit un șofer de 20 de ani, precum și o pasageră care se afla în mașina acestuia, pe locul din dreapta. Totodată, o altă pasageră, de 33 de ani, a suferit vătămări corporale ușoare.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar de cercetare penală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel