Accident în Galați. Trei persoane rănite, între care un copil

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Trei persoane, între care un minor de zece ani, au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, în urma unui accident.

Trei persoane, între care un minor de zece ani, au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme şi o căruţă, au informat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi. Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au fost anunţaţi prin 112 că pe DJ 251, la intrarea în localitatea Smârdan, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un atelaj hipo.

Un tânăr, de 21 ani, care se deplasa cu autoturismul dinspre municipiul Galaţi către comuna Smârdan, a intrat în depăşirea unui alt autoturism care circula în faţa sa, pe aceeaşi direcţie de mers, lovind un atelaj hipo neînregistrat şi nesemnalizat, condus de un bărbat, de 34 ani, pe sensul opus de mers, acroşând, ulterior, maşina pe care o depăşise.

Victimele accidentului internate în spital

În urma accidentului, atât conducătorul atelajului hipo, cât şi un bărbat, de 33 ani, precum şi un copil, de zece ani, care se aflau în acesta, au suferit leziuni, fiind transportaţi la spital unde au rămas internaţi pentru îngrijiri medicale. Şoferii celor două autoturisme au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cazul bărbatului care a condus atelajul hipo, aparatul etilotest a înregistrat valoarea de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel