Accident grav Galați, provocat de un austriac. Plan roșu de intervenție activat

Accident Galați
Accident Galați

Un grav accident rutier a avut loc vineri seara la Galați. Planul roșu de intervenție a fost activat.

La nivelul judeţului Galaţi a fost activat vineri seara Planul Roşu de Intervenţie, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme în satul Gara Berheci, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Cătălin Sion, potrivit Agerpres.

(w670) Accident G

"Întrucât primele informaţii indică mai multe persoane implicate şi cel puţin una încarcerată, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Astfel, pentru eficientizarea misiunii de răspuns la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o unitate de terapie intensivă mobilă şi două ambulanţe SAJ", a precizat Sion. 

Potrivit acestuia, din primele date preliminare, accidentul s-a soldat cu şapte victime, dintre care una decedată. 

Accidentul, provocat de un cetățean austriac

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Gabriela Costin, a precizat că accidentul a fost provocat de un cetăţean austriac. 

"În jurul orei 21,50, un cetăţean austriac a condus autoturismul în localitatea Berheci, unde circulând dinspre Bârlad către Tecuci, într-o curbă fără vizibilitate, a efectuat o depăşire, încălcând linia continuă şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar, din direcţia opusă. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto din cea de-a doua maşină şi rănirea altor patru pasageri din aceasta, precum şi a trei persoane din maşina care a provocat accidentul, incluzându-l şi pe şofer", a declarat Costin.

Vezi și: Accident Buzău, microbuz cu călători implicat. Plan roșu de intervenție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel