Accident Buzău, microbuz cu călători implicat. Plan roșu de intervenție

Accident Buzău
Accident Buzău

Planul roșu de intervenție a fost activat după ce trei autovehicule au fost implicate într-un accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp în județul Buzău. Șase persoane sunt grav rănite.

Şase persoane sunt rănite grav, cu traumatisme multiple, în urma unui accident petrecut pe DN2C, pe raza oraşului Pogoanele din judeţul Buzău, după o coliziune între un microbuz de călători şi un tractor, autorităţile activând planul roşu de intervenţie.

 (w670)

"Iniţial au fost declarate 10 victime, s-a declanşat planul roşu. Sunt şase victime cu traumatisme multiple, la faţa locului au fost dirijate peste şase echipaje de intervenţie", a declarat, pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, slt. George Creţu. 

În accident a mai fost implicat şi un al treilea autovehicul, un autoturism.

Potrivit IGSU, din primele informaţii rezultă că sunt 12 persoane victime ale accidentului (10 adulţi şi 2 copii), toate fiind conştiente, însă prezentând diverse traumatisme. Nu au fost persoane încarcerate. 

Au fost alertate o autospecială pentru victime multiple, 2 echipaje de prim ajutor SMURD, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi 4 ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ). 

Vezi și: Microbuz românesc, grav accident în Austria. Intervin elicopterele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel