Academia de Poliție, peste 5 candidați pe loc la concursul de admitere

Foto: Facebook Lucian Bode
Foto: Facebook Lucian Bode

Lucian Bode, ministrul de Interne, într-o postare pe Facebook a anunțat încheierea perioadei de înscriere la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", unde pentru 655 de locuri s-au înscris 3.577 de candidați.

 

"S-a încheiat etapa de recrutare a candidaților în cadrul concursului de admitere în Academia de Poliție „Al. I. Cuza”, iar pentru cele 655 de locuri de la buget s-au înscris 3.577 de candidați.

Doresc să le transmit mult succes tuturor celor care, începând cu 16 august, vor trece printr-un proces foarte riguros și complex de selecție.

Știu că, pentru mulți dintre voi, admiterea în cadrul Academiei de Poliție reprezintă primul pas spre atingerea unui obiectiv important pe plan profesional, pentru care munciți de foarte mult timp.

De asemenea, știu că, pentru îndeplinirea acestui vis, ați depus mari eforturi și pregătirea a fost una temeinică și de durată. Admiterea în cadrul aceste instituții de învățământ este una dintre cele mai dificile, iar la final sunt admiși cei mai buni.

Am încredere, că generațiile care vin din urmă sunt garanția fermă a consolidării sistemului de ordine si siguranță publică și a schimbării în bine în anii ce vor urma.

Mult succes, putere de concentrare și să nu renunțați niciodată la idealurile dumneavoastră!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel