A vrut să se joace "de-a v-aţi ascunselea" cu jandarmii, dar a fost prins

Jandarmii au surprins în Constanţa, o persoană care avea asupra lui 30 de pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde.

Ieri după-amiază, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Casa de Cultură din Constanţa, a observat o persoană care-şi confecţiona o ţigaretă artificială (joint), se arată într-un comunicat de presă. 

”La vederea jandarmilor, tânărul a devenit agitat, a luat-o la fugă şi a dispărut în apropierea unui punct termic. După aproximativ un minut de căutări, echipajul de jandarmi l-a văzut când se "furişa" după gardul viu din apropierea punctului termic şi a luat-o din nou la fugă. A fost prins după aproximativ 50 de metri”, au precizat reprezentanții IJJ Constanța. 

Asupra tânărului de 30 de ani, jandarmii au mai găsit 30 de pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde. Pliculeţele autosigilante găsite asupra lui vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel