A spus "DA". Veste URIAȘĂ în showbiz. "Nu te SPERIE nebuniile mele cea nu tocmai lapte și miere"

Veste uriașă în showbiz. A spus DA după trei ani de relație. 

E vorba despre Feli, una dintre cele mai iubite artiste din țară. După ce și-a găsit iubirea și a devenit mama unei fetițe superbe, Nora Luna, Feli a dat vestea cea mare. 

După trei ani de relație, artista a fost cerută în căsătorie și a spus "DA" bărbatului care i-a schimbat viața. Feli a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, prin intermediul căruia își arată toată recunoștința pentru această perioadă din viața ei.

Mesajul emoționant pe care l-a publicat

„Accept să-ți fiu soție, Cătălin! Pentru că mă accepți fix așa cum sunt și pentru că ne iubim și respectăm. Accept pentru că ești cel mai bun prieten al meu. Că nu te sperie nebuniile mele și momentele de Feli cea nu tocmai lapte și miere uneori. Accept pentru că viața cu tine e simplă, frumoasă și așezată și pentru că ne trăim povestea ca doi adolescenți care se iubesc la nebunie, când se iubesc, și sunt 2 vulcani când se aprind. 

Mulțumesc că m-ai făcut mamă de Nora Luna și (imediat) soția ta. Când îmi spui “nevastă” mă simt cea mai mândră! Că-s a ta!”, a scris artista pe pagina de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DA! ???? Accept sa-ti fiu sotie, Catalin! Pentru ca ma accepti fix asa cum sunt si pentru ca ne iubim si respectam. Accept pentru ca esti cel mai bun prieten al meu. Ca nu te sperie nebuniile mele si momentele de Feli cea nu tocmai lapte si miere uneori. Accept pentru ca viata cu tine e simpla, frumoasa si asezata si pentru ca ne traim povestea ca doi adolescenti care se iubesc la nebunie cand se iubesc, si sunt 2 vulcani cand se aprind. Multumesc ca m-ai facut mama de Nora Luna si ( imediat ) sotia ta. Cand imi spui “nevastă” ma simt cea mai mandra! Ca-s a ta! ❤️ ————— Gasiti povestea noastra in cel mai recent numar al revistei @unica.romania !❤️ #eusuntfeli #felidonpoveste #bunadeiubit #azimainemamarit ????

O postare distribuită de Feli din Poveste (@felidonoseofficial) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel