2k1: Viorica de la Clejani: Nu am vrut să mă mărit cu Ioniţă!

Viorica şi Ioniţă de la Clejani vin, sâmbătă, la „2k1”, cu dezvăluiri de senzaţie despre viaţa de familie, despre modul în care s-au cunoscut şi despre persoana care le-a unit destinele.

„Nu am vrut să mă mărit cu Ioniţă! Ca să fiu sinceră, nu mi-a plăcut de el la început, dar mătuşa mea m-a pus să jur, pentru că ea nu s-a măritat cu el, să îl iau. Şi îi mulţumesc pentru asta!", va povesti Viorica în cea mai nouă ediţie a emisiunii „2k1", completând faptul că înainte să se cunoască, acesta a avut o relaţie cu mătuşa ei.

Rând pe rând, o mulţime de întrebări spumoase despre viaţa de cuplu le vor da mari bătăi de cap concurenţilor. Care dintre ei a fost mai îndrăzneţ şi i-a făcut mai multe avansuri celuilalt, care a fost cel mai scup cadou oferit soţiei la începutul relaţiei, ca să o impresioneze, ce părere a avut soacra mică atunci când au anunţat că se vor muta împreună - la toate aceste întrebări vor trebui să răspundă invitaţii Mirelei din această ediţie – Viorica şi Ioniţă de la Clejani, Roxana şi Paul Gabor Iliescu, dar şi Oana matache şi Arando Marquez.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel