Dovada că Bendeac avea dreptate în scandalul cu Arșinel

După transplantul de care a beneficiat Alexandru Arșinel, Bendeac a publicat pe Facebook o scrisoare deschisă, în care îl critica extrem de dur pe directorul de la Tănase.

Am găsit dovada că Bendeac avea dreptate. Nu în ceea ce privește transplantul,  ci când spunea că Teatrul Constantin Tănase a fost îngropat de suşanişti estivalieri.

Citește și ”Bendeac: Arșinel, ai furat dreptul  altcuiva la viață

 

Sâmbătă 26 iulie, Grădina de Vară din Herăstrău era pustie. Cum a fost și în alte zile de weekend. Cum este și în zilele săptămânii. Doar patru-cinci reprezentații, într-o lună de vară, la singura grădină din București, mi se par o tragedie și un jaf. E tragic, când sunt atât de puține investiții în cultură, să bagi bani într-o sală goală. Sunt jefuiți de șansă atât tinerii artiști care nu au unde să joace, cât și tinerii spectatori care nu au unde merge la teatru.

Poate e, totuși, mai bine, că Grădina stă goală. Acum doi ani, când am fost la un spectacol, am crezut că am nimerit la muzeu: spuneau bancuri cu gestionari, răsuflate încă din anii 70! Dacă ar fi venit, tinerii ajungeau la ora istorie, nu la un spectacol de divertisment. Cei care au trăit epoca de aur, știu glumele, că în afară de două-trei replici deocheate, nu s-a schimbat nimic în rețeta lui Maximilian.   

Nici măcar nu pot spune că este vina lui Arșinel, directorul teatrului. Nu cred nici că este o problemă de generație. Sunt manageri care fac performanță la 80 de ani, dar și tineri care dau chix la 40. De ce stă goală Grădina din  Herăstrău?

Răspunsul nu se găsește în biroul directorului din teatre, ci în cabinetul directorului din primărie. Constantin Tănase nu-și permitea să țină sala goală, că o plătea din buzunar. Directorul de la stat, la fel ca gestionarul din scenetă, dă de la alții și nu-i pasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel