Zeci de persoane vor alerga de la Cernavodă la Mamaia, de Ziua Dobrogei

Zeci de persoane vor alerga de la Cernavodă până în staţiunea Mamaia, de Ziua Dobrogei.

Treizeci de persoane participă sâmbătă la o inedită cursă de atletism, urmând să parcurgă traseul cuprins între podul Anghel Saligny din Cernavodă şi Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia, eveniment ce se înscrie în seria de activităţi dedicate Unirii Dobrogei cu România, scrie Agerpres.

"30 de persoane ambiţioase şi entuziaste vor participa la o cursă spectaculoasă. Vor pleca de la podul Anghel Saligny din Cernavodă, la ora 7,00 şi vor avea ca punct de sosire Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia. Evenimentul atletic 'Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră' este iniţiat de echipa CARPII (căpitan echipă Cristi Bălan) şi de Laurenţiu Cobzariu şi se înscrie în seria de activităţi dedicate Unirii Dobrogei cu România", a informat Primăria Constanţa.

Alergătorii ajung la Constanța la ora 16:00

Conform sursei citate, atleţii vor trece prin Medgidia, Poarta-Albă, Murfatlar şi Agigea, vor face câteva pauze pe traseu, iar în Constanţa vor ajunge în jurul orei 16,00 şi vor fi întâmpinaţi de reprezentanţi ai municipalităţii.

Participanţii la acest eveniment au menţionat că în echipa lor este oricine bine-venit.

"În echipa noastră e bine-venit oricine (...). O puteţi face încurajându-ne, însoţindu-ne pe un segment al traseului, pe jos, cu bicicleta sau cu maşina... Sau puteţi să participaţi ca voluntari, să faceţi fotografii, să fluturaţi un steag, o mână, un zâmbet", au precizat membri ai echipei Carpi, pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel